من پسرم دو سالشه قد تولدش ۴۶ بود الان ۸۰ به نظرت کوتاهه؟دکتر غدد بردی؟امپولم داد یا فقط دارو خوراکی؟
فوق تخصص غدد آمپول فقط برا بچه هایی مینویسن که هورمون رشدشون کمه یا ندارن اونم تو سن پایین نمیزنن اول دارو میدن اگه پیشرفت نکرد آزمایش و بعدشم آمپول و چون عوارض دارن این امپولا برا کسایی که دیگه خیلی مشکل دارن و اصلا رشد نمیکنن مینویسن یکی از اشناهای ما دخترش به شدت کوتاه بود چون دیر بردنش تقریبا ۱۲ سال اینا بود مجبور شدن آمپول بزنن الان ماشاالله قدش ۱۷۰ شده . ۱۶ سالشه الان . نه پسرتون خداروشکر اکیه خیلیم خوبه ماشالله
همیشه کنار گذاشتن به معنی دوست نداشتن نیست...یه وقتایی بی خیال آدما میشی چون میبینی دارن به معنای واقعی روحت رو خسته میکنن 🙂
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شیر پاکتی بهش بده معمولا بچه ها دوست دارن مارک دومینو یا میهن خیلی خوشمزه س . پسر کوچیک منم اوایل دوست نداشت الان میخوره باید تست کنی چند وقت یه بار بشون بدی
همیشه کنار گذاشتن به معنی دوست نداشتن نیست...یه وقتایی بی خیال آدما میشی چون میبینی دارن به معنای واقعی روحت رو خسته میکنن 🙂
فراموش کردم بگم اگر تو خانواده بلوغ زودرس داشتید یا خودتون زود پریود شدید بیشتر حساس باشید رو این موضوع وگرنه نیاز نیست حساس باشید و شیرینی زندگی کنار بچتون رو با استرس رشد و اینجور چیزا خراب کنید