2777
2789
خواهش میکنم فراموش کردم بگم اگر تو خانواده بلوغ زودرس داشتید یا خودتون زود پریود شدید بیشتر حساس باش ...

من خودم سوم راهنمایی شدم خیلی ژودنبود بنظرم وابجی ومامانمم زود نبودن

مرسی گلممم

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
من اصلا به بچهام پاستوریزه ندادم از 9 ماهگی محلی جوشیده بهش دادم. ماشالله رشدش هم همیشه عالی بود

شیرگاو؟ خوبه؟ من خاستم بدم هی میگن خوب نیست دکترا بعضی

الان موندمم

تو فرنیشم شیرگاو یعنی بریزم؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب چرا ریزه وقتی رونمودارع همش برام سوالهشاید استخون بندبشون ریزهچراملت دهنشونو نمیبندن

من به حرف دیگران اهمیت نمیدم اره استخون بندی و فرم بدنیشون این شکلیه داداش من بچه بود ریز و لاغر بود الان ماشاالله قدش بالای ۱۸۰ یهو رشد کرد

ازمایش چی؟خودمون کوتاه نیستیم هیچکدوم پسر اولمم بلنده نسبت به هم سناش

8 9 سانت قد کم داره

یا از کمخونی که علتش بد غذایی. یا کمبود کلسیم و ویتامین دی

اگ هیچ کدوم نبود ممکن بدنش کمبود هورمون رشد داشته باشه

از پارسال تا حالا چقد رشد کرده؟؟

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اگه کسی چیزی گفت بگو هنوز ۱۲ ماهشه بچم انتظار چی دارن 😐

😞دقیقا بچه یساله همش درحال جنب وجوشه غدام خیلی کم میخورن

بخدا قلبم درددارع مثلا امشب مهمون دارم همش استرس دارم بگن چون یبارگفتن پسرای خودش شیرخشکین وتپل البته دوسالشونه

شیرگاو؟ خوبه؟ من خاستم بدم هی میگن خوب نیست دکترا بعضیالان موندممتو فرنیشم شیرگاو یعنی بریزم؟؟؟

اره شیر گاو میدم. الکی میگن خوبه نیست

به قول مامانم زمان ما ک پاستوریزه نبود هممون با همین شیر گاو بزرگ شدیم

فقط باید خوب بجوشونی

فرنی حریره بادام و من با شیر محلی درست میکردم

واقعا وزن میده

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من به حرف دیگران اهمیت نمیدم اره استخون بندی و فرم بدنیشون این شکلیه داداش من بچه بود ریز و لاغر بود ...

ای جانمم خداحفظش کنه

بخدا قسم یطوری شدم میرم جایی یاکسی میاد تپش قلب دارم ک چیزی نگن بعضیاا

شوهرم قدش۱۸۰خودم ۱۶۴متوسطم وای شوهرم توپرر نثست شایذ ب همسرم کشیده ولی دیگ لزومی نداره هییی بگین ریزه ریزه

8 9 سانت قد کم دارهیا از کمخونی که علتش بد غذایی. یا کمبود کلسیم و ویتامین دیاگ هیچ کدوم نبود ممکن ...

قدش رو نمودار تولدش پیش میره روندشم صعودیه بد غذام نیست به جز لبنیات همه چی میخوره کمخونی و کنبود کلسیم و ویتامین دی هم نداره ۹ سانت بیشتر که مال بچه سه ساله هست

اره شیر گاو میدم. الکی میگن خوبه نیست به قول مامانم زمان ما ک پاستوریزه نبود هممون با همین شیر گاو ب ...

جدییی

وای منم بدمم

ببین مثلا توفرنیش چقد جوش بخوزه خوبه یا همون عادیم

😞دقیقا بچه یساله همش درحال جنب وجوشه غدام خیلی کم میخورن بخدا قلبم درددارع مثلا امشب مهمون دارم همش ...

اصلا مهم نباشه واست همین که خودت خیالت راحته کافیه . منم همه میگن پسرت حرف نمیزنه ببرش گفتار درمانی ولی خودم میدونم چقد باهوشه و همه چیو میفهمه فقط دیر حرف میزنه دیگه اصلا حرف کسی ناراحتم نمیکنه

شیرگاو؟ خوبه؟ من خاستم بدم هی میگن خوب نیست دکترا بعضیالان موندممتو فرنیشم شیرگاو یعنی بریزم؟؟؟

من از دکتر سوال کردم گفت بالای یکسال ایراد نداره حالا ایشونم ۹ ماهگی داده اشکالی نداره