2777
2789
من پسرم دو سالشه قد تولدش ۴۶ بود الان ۸۰ به نظرت کوتاهه؟دکتر غدد بردی؟امپولم داد یا فقط دارو خوراکی؟

فوق تخصص غدد آمپول فقط برا بچه هایی مینویسن که هورمون رشدشون کمه یا ندارن اونم تو سن پایین نمیزنن اول دارو میدن اگه پیشرفت نکرد آزمایش و بعدشم آمپول و چون عوارض دارن این امپولا برا کسایی که دیگه خیلی مشکل دارن و اصلا رشد نمیکنن مینویسن یکی از اشناهای ما دخترش به شدت کوتاه بود چون دیر بردنش تقریبا ۱۲ سال اینا بود مجبور شدن آمپول بزنن الان ماشاالله قدش ۱۷۰ شده . ۱۶ سالشه الان . نه پسرتون خداروشکر اکیه خیلیم خوبه ماشالله

همیشه کنار گذاشتن به معنی دوست نداشتن نیست...یه وقتایی بی خیال آدما میشی چون میبینی دارن به معنای واقعی روحت رو خسته میکنن 🙂

قد الان زیاد مهم نیست ممکن بچه کم غذا باشه یکم رشد قدی ش کم بشهولی اد و اصلا قطع نکن واقعا رو قدی تا ...

ارع هرروز میدم بش عزیزم آد

وای دخترم شدیدا کم میخوره ویککمک ثانیه نمیشینه زمین

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره بچه منم رو نموداره ولی ریزه هر کی میبینه هی میگه مخصوصا که بچه اولمم درشته اینو با اون مقایسه می ...

خب چرا ریزه وقتی رونمودارع همش برام سواله

شاید استخون بندبشون ریزه

چراملت دهنشونو نمیبندن

پسر من کلا لبنیات دوست نداره

شیر پاکتی بهش بده معمولا بچه ها دوست دارن مارک دومینو یا میهن خیلی خوشمزه س . پسر کوچیک منم اوایل دوست نداشت الان میخوره باید تست کنی چند وقت یه بار بشون بدی

همیشه کنار گذاشتن به معنی دوست نداشتن نیست...یه وقتایی بی خیال آدما میشی چون میبینی دارن به معنای واقعی روحت رو خسته میکنن 🙂

مرسی عزیزممم

خواهش میکنم

فراموش کردم بگم اگر تو خانواده بلوغ زودرس داشتید یا خودتون زود پریود شدید بیشتر حساس باشید رو این موضوع وگرنه نیاز نیست حساس باشید و شیرینی زندگی کنار بچتون رو با استرس رشد و اینجور چیزا خراب کنید

ارع هرروز میدم بش عزیزم آدوای دخترم شدیدا کم میخوره ویککمک ثانیه نمیشینه زمین

شیر الان برا رشدش خوبه تو غذاهاش شیر زیاد بریز

بادام کلسیم داره تو غذاش بریز

آب قلم بهش بده

همون ی کوچولو یی هم ک میخوره مقوی باشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خب چرا ریزه وقتی رونمودارع همش برام سوالهشاید استخون بندبشون ریزهچراملت دهنشونو نمیبندن

عزیزم بچه های یه ساله خیلی کوچولوان یهو تو ۱۸ ماهگی قد میکشن

شیر الان برا رشدش خوبه تو غذاهاش شیر زیاد بریز بادام کلسیم داره تو غذاش بریز آب قلم بهش بده همون ی ...

بخداهمرو میدم بزور میخوره شیربیشترشیر میخوره تا پاستوریزه

شیر پاکتی بهش بده معمولا بچه ها دوست دارن مارک دومینو یا میهن خیلی خوشمزه س . پسر کوچیک منم اوایل دو ...

ببین حتی مثلا گوجه که عاشقشه اگه یه کم ماست بزنم نمیخوره شیرم همه جور امتحان کردم حتی پنیر کلا هر نوع غذایی بگی میخوره به جز لبنیات

بخداهمرو میدم بزور میخوره شیربیشترشیر میخوره تا پاستوریزه

من اصلا به بچهام پاستوریزه ندادم از 9 ماهگی محلی جوشیده بهش دادم. ماشالله رشدش هم همیشه عالی بود

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

2790
2778
2791
2779
2792