2777
2789
عنوان

خیانت همسر

658 بازدید | 74 پست

نه ماهه زندگیم به بدترین روال گذشته

تقریبا ی ساله ازدواج کردم دو ماه بعد ازدواجم شوهرم که چند سال عاشق هم بودیم و با عشق بهم رسیدیم بهم با زن دوستش که مدام رفت و آمد داشتیم خیانت کرد درحد چت و تلفنی من وقتی چت هاشون رو توی گوشی شوهرم دیدم و ب شوهرم گفتم شوهرم ازم خواهش کرد ب دوستش نگم منم نگفتم و کم کم ب مرور بخشیدمش شوهرمم دیگه خیانت نکرد بهم اما ارتباطمون مدام با دوستش و زنش هست ک شوهرم میگه رفیق صمیمه شک میکنه

زنه میاد خونمون خوش و بش خیلی راحت بگو بخند زندگیش با شوهرش عالی عشق حالشون به راه اما منو شوهرم از اونموفع ک شوهرم خیانت کرده مدام جنگ و دعوا داریم

خیلی پشیمونم ک چرا همون اول به شوهرش نگفتم ک زندگیشونو نابود کنم من فکر کردم خدا بلای این کاری ک سر من آورده رو سر اونم پس میده اما برعکس انگار من خطا کرده زندگی من داغون شده ب جای اون

ب زنه هم میگم پاتو از گلیمت دراز نکن وگرنه همه چیو میزارم کف دست شوهرت پرو پرو میگه بگو

خیالش راحته دیگه ک من رندگیمو دوست دارم و نمیام همچین کاری کنم

خیلی پشیمونم ک روز اول همچیو ب شوهرش نگفت زندگیش خراب شه شاید زندگی منم خراب میشد اما الان انگار با شوهرم چالش و بحث داریم و زندگی روی خوبشو از ما گرفته ک ترجیح میدم همون اول همه چی خراب میشد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متاسفانه تا عمر داری با همون زن ارتباط خواهد داشت خیلی سخته واقعا

بله اشتباه من این بود همون اول همه چیو ب شوهرش نگفتم حالا اون داره با شوهرش عشق حال میکنه من انگار دارم ب جا اون تاوان میدم

چه اشتباهی کردی که دوباره راهش دادی خونتون اون عفریته رو

به دوستش بگو بزار دوستیشون بهم بخوره هرچی میخواد بشه بشه دیگه این عفریته نیاد خونتون

چجوری میتونی تحملش کنی؟؟

چه کار نفرت انگیزی کرده همسرت😐

تو که بخشیدیش پس فراموش کن،البته در صورتی میتونی فراموش کنی که رفت و آمد نداشته باشید.

به همسرت بگو نمیتونم با اون زن ارتباط داشته باشم،همسرت به دوستش بگه خانومم از خانومت خوشش نمیاد و خلاص کنید این ارتباط و رفت و آمد سمی رو

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎