2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 77 پست

یعنی جنم نداری که اون هرزه از زندگیت بندازی بیرون چه همراهی باشوهرت گور پدرش کردن که بهش شک کنن نذار بااون خانواده رفت وامد کنه بابا ابهت نشون بده

لطفالایک نکنید،ممنون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانم اون خیالش راحته که شما زندگیتون دوست دارین و خراب نمیکنید. میشه بگید کدوم زندگی، این زندگی که داری به سال نشده شوهرت خیانت کرده، هنوز نمیدونی کجای این رابطه قرار درای؟ شما جایی تو این رابطه قرار نداری حتی همین الان هم از این زندگی که اسمشو شما گذاشتید زندگی، شوهرت دزست هم بشه شما تا آخر عمرت عذاب میکشی، شما مشکل داری نه شوهرت و اون زن، اونها انتخابشونو کردن مطمئنن شما نه شهامتش و دارید به شوهر اون زن بگید نه پای رفتنشو دارید شما ختی نمیتونی اون زن و راه ندید. ببخش من ولی بزار واقعیات و یه تفر بهت بگه.

الانم دیر نشده یا سفت و سخت جلوی همسرت بایستکه باهاشون قطع رابطه کنی یا پاشو برو پیش خانواده اتخیلی ...

اره میدونم کوتاه اومدم انقدر کوتاه اومدم ک همه چی شده وظیفم

مشکلم اینکه من نمیخوام خانوادم اینجوری چیزارو بفهمن شوهرمم نقطه ضعفمو فهمیده برای همین ترسی ار رفتن من نداره

چه کار نفرت انگیزی کرده همسرت😐تو که بخشیدیش پس فراموش کن،البته در صورتی میتونی فراموش کنی که رفت و ...

گفتم اینارو ب همسرم قبول نمیکنه ک میگم ب دوستش بگو اصلا زنم مشکل داره نمیخواد ارتباطی باشه قبول نکرده منم انقدر کوتاه اومدم همه چی شده وظیفم