2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 77 پست
بله و تازه سال بعد ارتباط میگیرن و شما باید سکوت کنی حداقل شرط میگذاشتی رفت و آمد تماماگه گفت دوستم ...

همه اینارو کفتم میگه اگه ارتباط خانوادگی قطع شه دوستم شک میکنه قبلا هفته ای ی بار بود الان شده ماهی ی بار اما بازم حالم بد میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر مثل منی

البته من با وجود مدارک فراوان دلم نمیومد زندگیش رو بپاشونم و اینکه بنظرم اون زن داره لج تو رو در میاره.توام با شوهرت جلوی اون خوب رفتار کنید تا بسوووووزه

البته قبلش مطمئن شو دیگ با هم نیستن

همه اینارو کفتم میگه اگه ارتباط خانوادگی قطع شه دوستم شک میکنه قبلا هفته ای ی بار بود الان شده ماهی ...

بگو شک اون مهمه یا آرامش من؟! اگه گفت اون پس کار خودتو بکنی

اگه هم گفت تو پس اون باید کاری کنخ

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
امتحان کردم بازم میان

پس تنها راهش دعوای بزرگ،حتی شده کتک بخور،وسایل بشکنین اما زندگیت نجات بده،چن بار این کاره انجام بده شوهرت هم خسته میشه،بهش بگو بخای بیاریشون خونه همچیو به شوهره زنه میگم

چون میترسیدم زندگیم خراب شه

عزیز کدوم زندگی، شما وا دادید اون اول که شوهرت ترسیده تو به شوهره اون بگی نگفتی حالا که مطمئنه شما از پیشش نمیری. کتکت هم میزنه بعد میگی دو تا خانواده ها میپاسن خب به درک بپاشن چرا به خودت ظلم میکنی. چرا به خودت نمبایی هیچ کس از آدم ضعیف حمایت نمیکنه اون زن هم تا آخر میچزونه شما رو مدرک جمع کن اول بزار جلوی شوهرش بعد هم بیا بیرون برو اقدام کن برای طلاق و مهریه ات. ببین چطور به غلط کردم نیوفته بخدا من که عقده ای نیستم بخوام زندگیتو به هم بزنم ولی این ذلته نه زندگی،

همه اینارو کفتم میگه اگه ارتباط خانوادگی قطع شه دوستم شک میکنه قبلا هفته ای ی بار بود الان شده ماهی ...

والا بخدا ما شهر غریبیم شوهرم پسر عموهاش چنتا هستن همینجا با هیچکدوم رفت آمد نداریم چ برسه به دوست،قبلا شهر خودمون با دوستاش بود حتی شبا هم بود که خونه نمیومدایقد گفتم و دعوا کردم تا رفتم شهر غریب

مدرک دارم

به شوهرش بگو زندگی اون هرزه هم بهم بخوره تو انقد جلوی شوهرت کوتاه اومدی مطمعن باش هنوزم باهاشه زنه هم خوش خوشانشه دوتا مرد هندل میکنه زن مرد دومی هم ببخشید گاگول حساب میکنه خدامیدون چقد پشتت بهت خندیدن اه عصبی شدم

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
نمیشه شوهرم راضی نمیشه میگه دوست صمیمه اون از هیچی خبر نداره

هر خری هست باشه... چه پرروییه شوهرت... من بودم هربار اون زن میدیدم بحث کاری که کردنو در قالب در همسایه تو جمع میگفتم... مثلا دفعه اول جلو دوست شوهرت بگو یکی از همسایه ها با دوستش رفت و امد میکرد از اونجایی ادم هیزی بود با زن دوستش که خرابی بود ریختن رو هم... زن مرده فهمید ولی شوهر زنه نفهمید... باز دفعه بعد همینو تکرار کن.. به شوهرت بگو الان فقط به کارت اشاره کردم... رابطتو با اینا ادامه بدی یهو میبینی گفتم اون زن و مرد تو و زن دوستتین رابطه دوستیتون به چخ بره چه بسا دوستتم تو و زنش بکشه

چقدر مثل منیالبته من با وجود مدارک فراوان دلم نمیومد زندگیش رو بپاشونم و اینکه بنظرم اون زن داره لج ...

منم مدرک دارم خیلییی اما دلم نمیاد زندگیمو خراب کنم

نه الان ک باهم نیستن

منو شوهرم با هم اوکیم جلوش اما من بازم حالم بد میشه میبینم شاد و خوشحال زندگیشو میکنه اونموقت من همش بحث و دعوا

داستان شما چجوری بود؟