2789
عنوان

کاهو کلم پیچ

1231 بازدید | 12 پست

من خیلی این کاهورو دوست دارم و حتی زمانی ک برام مهمون میادم این کاهو رو میخرم خواستم بپرسم شستن دقیقش چجوریه باید برگ برگ کنیم مثل کاهو رسمی بشوریم یا فقط روشو بشوریم حله؟؟

خدایا امیدم فقط بخودته

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای من این همه مدت یعنی اشتباه میشستم فقط چند تا برگ از روشو میکندمو کلا میشستمش و خرد میکردم تا حالا هم مریض نشدم و هیچکس که براش درست کردم تا اینکه دیدم زن عموم برگ برگ میشورتشو برام سوال شد 

ولی خدایی داخلش تا حالا گلی خاکی تا حالا ندیدم

خدایا امیدم فقط بخودته
وای من این همه مدت یعنی اشتباه میشستم فقط چند تا برگ از روشو میکندمو کلا میشستمش و خرد میکردم تا حال ...

میتونی خرد کنی بعت بشوری کلن بهتره بشوری چون ممکنه لاش حشره برع

She is everything I ever wanted.... 
وای من این همه مدت یعنی اشتباه میشستم فقط چند تا برگ از روشو میکندمو کلا میشستمش و خرد میکردم تا حال ...

مهم نیست راحت باش

من کلا به شستن میوه و سبزی اعتقاد ندارم مریض هم نشدم تا حالا😓

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....