2777
2789
عنوان

زندایی بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی من با کسی بحث نمیکنم.فقط فاصله میگیرم.تا حالا که جواب داده.اگر گلگی کردن.بگید خودتون خواستین

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

وقتی یکی نمیخواد باهاتون در ارتباط باشه بیخیالش شید رها کنید هم شما راحت ترید هم اونا

خودش گفته بود به مامانم هروقت جمعه ها دخترات اومدن منم صدا کنین تنها حوصله مون سر میره، پدرومادر تو یه روستای مرزی هستن

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
اسی من با کسی بحث نمیکنم.فقط فاصله میگیرم.تا حالا که جواب داده.اگر گلگی کردن.بگید خودتون خواستین

میگم که خودش خواسته بود، حالا نیومده چرا پیام زشت داده به مامانم

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
وقتی یکی نمیخواد باهاتون در ارتباط باشه بیخیالش شید رها کنید هم شما راحت ترید هم اونا

هه هرچی میشه همین و میگین دوست نداره رفت و آمد کنه با فامیل شوهر بره از یتیم خانه شوهر پیدا کنن.. مگه میشه به خاطر همچین آدمایی آدم قید خانواده شو بزنه

آقایون به ظاهر مرد نامرد درخواست دوستی ندین خدا بزنه به کمر هرکدوم از شمایی که به بقیه من وخانما درخواست دوستی میدن خاک بر سرتون 😒هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

این داستان کاملا یه طرفه تعریف شده

یهو از جریان عادی کشیده شد به گریه و قهر و....

مشخصه که شما داری یه سمت ماجرا رو تعریف نمیکنی

من نمیگم حق با زندایی هست

ولی این جریان هم کامل تعریف نشده

مثل مادرشوهر خواهرم که اول گفت جشن عقد رو شما بگیرین ما عروسی رو میگیرم و کلی شرط و... گذاشتن که به بهترین شکل جشن عقد رو بگیریم و بهترین تالار و... همشم هزینه رو بابام داد. بعد موقع عروسی که شد گفت عروسی هم شما بگیرین ما پول نداریم و...

بعد که ما قبول نکردیم خودش و خواهرشوهرا همه جا نشستن گفتن وای عروسمون خیلی پروعه عروسی میخواد و حاضر نیست ذره ای از هزینه عروسی رو بدن، پسرم همش میره توو قرض و بدهی و قسط

میگم که خودش خواسته بود، حالا نیومده چرا پیام زشت داده به مامانم

گفتم دیگه فاصله بگیرید تا حالش جا بیاد.یه بار بگید ابگوشت داشتم گفتیمچیه که دعوتتون کنیم.یه بارم بگه دعوت کنیم بعدش فحش بخوریم.مثلا میخواد بدتر از این رفتار کنه

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

هه هرچی میشه همین و میگین دوست نداره رفت و آمد کنه با فامیل شوهر بره از یتیم خانه شوهر پیدا کنن.. مگ ...

بستگی داره عزیزم

من خانواده شوهر سابقم زندگیمون خراب کردم البته که شوهرم بشدتتتتت دهن بین بود منم زورم نرسید هر خانواده شوهری خوب نیستن

البته که مادر اسی زن خوبیه