2777
2789
عنوان

زندایی بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 93 پست

مادر خودم و مادربزرگم بالای 50 ساله سکوت کردن در برابر رفتار زشت عروس

انواع شر و فتنه ها ب پا شد

به چشم خودم دیدم نه چون مادرمه

بهچشم خوذم چقدر بی احترامی میکنن

ولی مادر و مادربزرگم هیچی نمیگن ک نکنه زندگی داداشش خراب شه

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

ببینید باید بنشونیدش سر جاش.بس احترام بستین بهش فکر کرده دختره شاهزاده رم هست.یبار چربش کنید سری بعد برای اشکنه با کله میاد دست مامانتم میبوسه.

از الان پرروش کنید بعدا سوار سرتون میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی جاها باید دعوا کرد به نظرمما با یکی از اقوام هی سازش کردیم الان دیگه کلا دوربر داشته

الان مهمونی چیز مهمی نیست

ولی هر زندگی پستی و بلندی داره

گفت و گو رو در رو برای اینکه مشکلتون حل شه

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

یکی اززنداداش های منم خیلی چشم سفید ونمک نشناسه حیف خوبی هایی که درحقش کردم خونه شون رو قبل اسباب کشی رفتم تنهایی تمییز کردم دوبار براش طلا کادو خریدم پاگشا و..ولی تا حالا دوبار خونه عوض کردم دست خالی اومده خداشاهده بازم کیف دخترش رو پر خوراکی ووسیله کردم داداشم میگفت برگشتنی تو راه کتکم میزد توماشین چرا خونه خواهرت بزرگتره

میخواید الکی طرف عروس رو بگیرید یه چی بگید بگنجه.یه جا دچار یه ادم مثل زندایی این خانم میشید.اونوقت ...

متنش رو یبار دیگه بخون و خودت رو بزار جایی زنداییی میتونی ببینی تا کجاها دخالت کردن

متنش رو یبار دیگه بخون و خودت رو بزار جایی زنداییی میتونی ببینی تا کجاها دخالت کردن

تا کجاها همین که پیام هایی داده که نمیشه خوند به زنی که جای مادرشه مشخصه عروس بیچاره ایی نیست.الکی طرفداری نکنید.

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

رفت و امدتون با داییتون زیاده اون هم نمیخواد این همه صميمي باشه همین

اسی نمیخوام از عروس دفاع کنم شما و مادرتون تقصیری ندارید ولی داییتون خیلی وابسته خواهراشه و مطمئنم با زنش سر همین وابستگي چالش داره

بزرگترین اشتباه همینه که هیچی نمیگید.یبار باید ترمزشو بکشید برای کسی که احترام قائل نیست و قدرنشناسه.

کسی که بی احترامی میکنه برای سری بعد دعوت نزنید.جلوش پانشید.دیگه مثل قبل تحویلش نگیرید تا ادم بشه

مادر خودم و مادربزرگم بالای 50 ساله سکوت کردن در برابر رفتار زشت عروسانواع شر و فتنه ها ب پا شدبه چش ...

بعد منو خانواده شوهر چوب کردن تو زندگیمون

هرچند شکر خدا یه شوهر بهتر نصیبم شده دارن میترکن

شوهر سابقمم بچه ها رو میزاره بیان پیشم پولم میده که من نخوام خرج کنم خیلییییی پشیمون شده

تا کجاها همین که پیام هایی داده که نمیشه خوند به زنی که جای مادرشه مشخصه عروس بیچاره ایی نیست.الکی ط ...

خواهرشوهرای منم دوبرابر و سه برابر من سن داشتن منتهی واقعا منو میچزوندن ولی من هیچوقت بی احترامی نکردم