2777
2789
عنوان

زندایی بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 93 پست
وقتی یکی نمیخواد باهاتون در ارتباط باشه بیخیالش شید رها کنید هم شما راحت ترید هم اونا

یعنی چی ادم نمیتونه قید داداشش بزنه

فکر کردی داداشش دوست داره قید خانوادشون بزنه؟؟؟

نه عزیزم میریزه توخودش

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
خودش گفته بود به مامانم هروقت جمعه ها دخترات اومدن منم صدا کنین تنها حوصله مون سر میره، پدرومادر تو ...

پدر شوهر مادرشوهر منم روستا زندگی میکنن

وقتی میخوان کسی رو تحویل بگیرن ابگوشت میزارن

این خانوم در مورد فرهنگ شما نمیدون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم بهش برخورده آبگوشت دعوته به چشمم نیومدهما رو کشک بادمجونم دعوت کنن ناراضی نمیشیم

قدیما یادش بخیر به خدا یه بار رفته بودیم زیارت پیاده رفتیم و برگشتیم مامانم رفت سبزی خوردن و پنیر آورد با چایی عموم خدابیامرز بازن و دختراش اومدن کنارهم خوردیم چه مزه ای داد هیچ کس هم حرف در نیاورد خاطره شد برامون

آقایون به ظاهر مرد نامرد درخواست دوستی ندین خدا بزنه به کمر هرکدوم از شمایی که به بقیه من وخانما درخواست دوستی میدن خاک بر سرتون 😒هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

میگم که خودش خواسته بود، حالا نیومده چرا پیام زشت داده به مامانم

جواب پیامشو با همون پیامک ارسال کنید ایشون به هوای پلو گفتن منو دعوت کنین بهشم حتما تو جواب بنویسین که ادم برا شکمش اینور اونور نمیره

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
آره آبگوشت که خیلی خوشمزه اسولی در کل منو مهمونی دعوت کنن تخم مرغم بزارن جلوم من اصلا بهم برنمیخوره

عزیزم دیگه شما هم یکم شان خودت رو حفظ کن

وقتی طرف پولدار باشه و جلوت تخم مرغ بذاره یعنی براش ارزش و احترام نداری

بله منم برم خونه یکی و وضع مالیش رو بدونم نون خالی هم بذاره جلوم بهم برنمیخوره

ولی وقتی یکی توانایی مالی داره ولی جلوت تخم مرغ بذاره یعنی تورو خیلی کم ارزش میدونه

قبل از قضاوت کردن اصلا ما نمیدونیم بین دایی و زنداییتون چی گذشته که بهتون پیام داده شاید داییتون یسری حرف بهشون زده که فک کرده شما زدین مطمئنا اگر همین تاپیکو زنداییتون از دید خودش بنویسه همه بعد میرن حق رو ب ایشون میدن..واقعا تا دوسمت بحثی برامون روشن نشده اینقد همدیگرو قضاوت نکنیم ما که تو زندگیشون نبودیم

به نظرم اگه مامانت اینا به خود زنداییت زنگ زدن بعدش به داییت هم مجدد زنگ بزن اطلاع بدن، یا مثلا وقت شام که میدونن داییت هم خونه ست زنگ بزنن با هر دو صحبت کنن هم حال و احوال هم به هردو بگن بیایید خونمون، خیلی هم نمیخواد تو دورهمی های خودتون هر هفته دعوت کنید مثلا ماهی یا چندماهی یکبار رسمی به یه مناسبت خوب زنگ بزنید که همه رو دعوت کردیم شمام تشریف بیارید، دوست داشتن بیان دوست نداشتن نیان، شما با احترام دعوت کردید بیان که خوشحال میشید نیان هم بعدا گلایه ای نیست که محل نمیدید با دعوت نمیکنید، چون اینجور ادما کلا تکلیفشون مشخص نیست، فقط میخوان ساز مخالف بزنن حالا به هر دلیلی نمیدونم حق دارن یا نه اما هرچی بگید یا هرکاری کنید یه حرفی یه بهانه ای پیش میاد، نزارید دلخوری پیش بیاد، به خاطر شام و ناهار هم روتون بهم باز نشه، خانواده ش رو که اصلا قاطی نکنید، بیشترم این وسط اعصاب داییت بهم میریزه، با ارامش و احترام برخورد کنید یه مدت ببینه اومدن نیومدنش اهمیتی نداره برای کسی و شما خوشید و به مهمونی و دورهمی میرسید میبینه جا مونده خودش به زور میاد، یا بگید سریع میاد دیگه ناز نمیکنه، این اوایلشه نمیخواد زندگیش بیفته دست بقیه فک میکنه اینکارا دخالته، حساس شده

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

خدا سایه خانواده مادری، مادرتون رو بابت مهربونیاش بالای سرتون حفظ کنه عزیزم ولی ما برعکس شمایم من خودم زن عمو هستم دخترای جاریام همه 25تا 20سالشون خودمم 27سالم یکیشون الان میخواد بره خونه زندگیش انشالله بهش راهنمایی دادم گفتم اصلا عروسی نگیر خرج اضافی چون خانواده شوهرش جای دیگه کرد وترکن ما جنوبی اهوازیم بهش گفتم هرچقدرالکی خرج کنی اونور توزندگیت به خودت وشوهرت سخت میگذره بهش گفتم الان اجاره ای وسیله های باکیفیت بردار ولی خیلی گرون برندار کلا راهنمایش کردم بامهربونی اونم جواب مهربونی روداد میگم شاید باتموم مهربونیای خانوادتون بازم یه جا نامهربونی دیده که دوری میکنه ازتون هوم؟

قبل از قضاوت کردن اصلا ما نمیدونیم بین دایی و زنداییتون چی گذشته که بهتون پیام داده شاید داییتون یسر ...

دقیقا منم بالا همینو گفتم

اصن یهو حرف اسی کشیده شد به قهر و گریه و اصن نگفت مامانش چی گفته دایی چی گفته