2777
2789
عنوان

زندایی بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 93 پست
عزیزم دیگه شما هم یکم شان خودت رو حفظ کن وقتی طرف پولدار باشه و جلوت تخم مرغ بذاره یعنی براش ارزش و ...

نه ما سخت نمیگیریم

خودمونم عادت نداریم شب شام سنگین بخوریم

ربطی به وضعیت مالیمونم نداره عادت داریم

ساندیچی کوکویی تخم مرغی چیزی میخوریم

عزیزم دیگه شما هم یکم شان خودت رو حفظ کن وقتی طرف پولدار باشه و جلوت تخم مرغ بذاره یعنی براش ارزش و ...

ادم کاملا میتون درک کن اسون گیری تو پذیرایی از رو بی احترامی یا از رو تفاوت فرهنگیه یا از رو خودمونی بودن و صمیمی بودن هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما یه زندانی داریم هر چی خواهرشوهرا بهش میگن

دعوت میکنند،مراسمای زنونه میگن بیا و خلاصه هر پیامی

به داییم نمیگه

بعد میگه نگفتن احترام نذاشتن

بعد داییمو حسابی میشوره میندازه به جون مادربزرگم و خاله هام و شر به پا میکنه

جوری سلیطه و فتنه گره که دست شیطونو از پشت بسته

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
دقیقا منم بالا همینو گفتم اصن یهو حرف اسی کشیده شد به قهر و گریه و اصن نگفت مامانش چی گفته دایی چی گ ...

دقیقا یه بحثی بین اونا افتاده که زندایی هم فک کرده خواهر همسرشون همچین چیزی گفته اصلا ممکنه اونموقع که دعوت گرفتن زنداییشون با داییشون قهر بوده و دیگه بهشون نگفته من خودم خیلی از این اتفاقا برامون افتاده و بقیه فک کردن من خودمو میگیرم یا هرچی...این اتفاقم یه بحث پنهانی داره که خانواده ایشون درجریانش نیستن

بستگی داره عزیزم من خانواده شوهر سابقم زندگیمون خراب کردم البته که شوهرم بشدتتتتت دهن بین بود منم زو ...

من کلا منظورم با آدمایی هست که دوست ندارن با خانواده همسرشون رفت و آمد داشته باشن خب دوست ندارن کاری به همسر نداشته باشن همین طور که خانما هرچی خانواده شون بد باشه نمیتونن قید خانواده خودشون رو بزنن آقایون هم همینطور هستند جدا از اون دخالتی که خانواده همسر اگه داشته باشه بحثش کلا جداس

آقایون به ظاهر مرد نامرد درخواست دوستی ندین خدا بزنه به کمر هرکدوم از شمایی که به بقیه من وخانما درخواست دوستی میدن خاک بر سرتون 😒هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

ادم کاملا میتون درک کن اسون گیری تو پذیرایی از رو بی احترامی یا از رو تفاوت فرهنگیه یا از رو خودمونی ...

هرچیزی یه آدابی داره، هرچقد هم که بین دو نفر صمیمیت و خودمونی بودن باشه، وقتی زنگ میزنه یه نفر رو مهمون خونش میکنه، متناسب با جیبش باید بهترین پذیرایی رو از مهمونش انجام بده، این یه نوع احترامه

مثل اینه که من بگم پس دیگه با هرکی خودمونیم بهش سلام نمیکنم،

قدیما یادش بخیر به خدا یه بار رفته بودیم زیارت پیاده رفتیم و برگشتیم مامانم رفت سبزی خوردن و پنیر آو ...

ما ام همینطوریم، خداروشکر وضع مالیمالیمون بد نیست، داییام و شوهرخاله و هام و همه تو کار ساخت و ساز هستن، اما جایی بریم مسافرت دور هم املت درست میکنیم میخوریم بندری یا الویه میخوریم، اصلا اینطور چیزا برامون مهم نیست، مهم ادب و حیا و حال خوب کنار همه

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
هرچیزی یه آدابی داره، هرچقد هم که بین دو نفر صمیمیت و خودمونی بودن باشه، وقتی زنگ میزنه یه نفر رو مه ...

خیلی وقتا آداب و رسوم هیلی فرق میکن

خانواده شوهر من روستا زندگی میکنن تگر بخوان کسی رو تحویل بگیرن ابگوشت میدن ولی ما فقط غدای پلویی رو مجلسی حساب میکنیم الان من باید بگم قصد بی احترامی داشتن یا بزور بخوام اونا رو مثل خودم بکنم؟

یا بعضی خانواده ها کلا تجملاتشون کمتر برای یک کله پاچه دور هم جمع میشن آداب و رسوم یک جیز ثابت نیست

ادم کاملا میتون درک کن اسون گیری تو پذیرایی از رو بی احترامی یا از رو تفاوت فرهنگیه یا از رو خودمونی ...

دقیقا، بعدم مامان من آبگوشت گذاشته بود منو و خواهرم و شوهرامونم بودن،

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
ما یه زندانی داریم هر چی خواهرشوهرا بهش میگن دعوت میکنند،مراسمای زنونه میگن بیا و خلاصه هر پیامیبه د ...

حالا باهاش چیکار میکنین؟ ما چون یه همچین موردی نداشتیم واقعا نمیدونیم چطور برخورد کنیم باهاش

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
ما ام همینطوریم، خداروشکر وضع مالیمالیمون بد نیست، داییام و شوهرخاله و هام و همه تو کار ساخت و ساز ه ...

به خدا همینطوری خیلی خوبه اگه اینطوری میبود خیلی رفت و آمد ها زیادتر میشد دوستی ها بیشتر

آقایون به ظاهر مرد نامرد درخواست دوستی ندین خدا بزنه به کمر هرکدوم از شمایی که به بقیه من وخانما درخواست دوستی میدن خاک بر سرتون 😒هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)