2777
2789
عنوان

زندایی بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 93 پست
قبل از قضاوت کردن اصلا ما نمیدونیم بین دایی و زنداییتون چی گذشته که بهتون پیام داده شاید داییتون یسر ...

آخه مسئله اصلا سر این نیست که چرا نیومدن، خب شاید هر اتفاقی افتاده به قول شما.... مامان منم چیزی نگفت که ، گفت دیشب چرا نیومدن منتظر موندیم، مسئله رفتار عجیب ایشونه، یا پیام های زشتی که داده، اصلا هرچی فکر میکنم دلیلی وجود نداشت واسه یه سوال ساده اینهمه بی ادبی کنه به مادر من که همسن مادر خودشه

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی وقتا آداب و رسوم هیلی فرق میکن خانواده شوهر من روستا زندگی میکنن تگر بخوان کسی رو تحویل بگیرن ا ...

دقیقا ما همبیشتر میخوایم دور هم جمع باشیم، خیلی وقتا مادربزرگم آش میزاره همه میریم جمع میشیم، بعدم حالا ایشون خوشش نمیاد میگفت نشد بیایم کسی ناراحت نمیشد ازش، اینکه پیام های بد داده خیلی بده، اصلا دلیلی نداشته اینقدر بی ادبی کنه

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
دقیقا یه بحثی بین اونا افتاده که زندایی هم فک کرده خواهر همسرشون همچین چیزی گفته اصلا ممکنه اونموقع ...

خب بین هر زن و شوهری اینجور اتفاقا میوفته، یا اصلا به هر دلیلی این خانوم نمیخواسته بیاد خونه ما، خب نیار بگه نشد بگه نتونستیم،ایشالا دفعه بعد، دیگه نباید به مامان من باپیام بی ادبی میکرد

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
آخه مسئله اصلا سر این نیست که چرا نیومدن، خب شاید هر اتفاقی افتاده به قول شما.... مامان منم چیزی نگف ...

در کل خیلی حس بدیه مهمون دعوت کنی و نیاد

ما ۲ از عمو ها و عمه و مادربزرگ پدربزرگم رو دعوت کردیم مامانم چقد زحمت کشید

بعد عمه نیومد بخدا خیلی ضد حال بود

یعنی چی ادم نمیتونه قید داداشش بزنهفکر کردی داداشش دوست داره قید خانوادشون بزنه؟؟؟نه عزیزم میریزه تو ...

کسی نمیگه قید کسی رو بزنید

ولی وقتی کسی علاقمند ارتباط با نفر دوم نیست اون رابطه به چه دردی میخوره ؟ که یکی مثل برج زهرمار بیاد بشینه خونتون و قبل و بعد اومدن هم یه دعوای شدید با همسرش داشته باشه ؟ تو گوش بچه هاش بدگویی اون طرف رو بکنه و کلی فحش و نفرین هم حواله بده ؟؟؟ واقعا برام سواله این مدل ارتباطات سمی و نفرت انگیز به چه دردی میخوره که هی پافشاری میکنید ؟؟؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خودش گفته بود به مامانم هروقت جمعه ها دخترات اومدن منم صدا کنین تنها حوصله مون سر میره، پدرومادر تو ...

خب این شرایط فرق داره

شاید قبلش دعواشون شده و مشکلی داشتن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

به نظرم اگه مامانت اینا به خود زنداییت زنگ زدن بعدش به داییت هم مجدد زنگ بزن اطلاع بدن، یا مثلا وقت ...

اصلا فکر نمیکردیم همچینعکس العملی نشون بده خودش به مامانم گفته بود دخترات بودن بگومنم میامخوش میگذره ، خب حالا تو اون شرایط نمیخواست بیاد نمیومد مشکلی نبود، چرا حرف زشت چرا پیام زشت

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
کسی نمیگه قید کسی رو بزنیدولی وقتی کسی علاقمند ارتباط با نفر دوم نیست اون رابطه به چه دردی میخوره ؟ ...

لصلا پافشاری نبود خودش به مامانم گفته بودجمعه ها که دختران میان منم بگو بیام حوصله مون سر میره، چون پدرومادر هم نزدیکنیستت، مادر منم خیرخواهانه دعوت کرد

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
در کل خیلی حس بدیه مهمون دعوت کنی و نیاد ما ۲ از عمو ها و عمه و مادربزرگ پدربزرگم رو دعوت کردیم ماما ...

نیاد تازه اگه پرسیدی چرا نیومدی حرف بدم بزنه بهت

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
خواهرشوهرای منم دوبرابر و سه برابر من سن داشتن منتهی واقعا منو میچزوندن ولی من هیچوقت بی احترامی نکر ...

منم شبیه شما بودم.ولی حتی پیام ندادم هیچوقت حتی اونا داد میزدن بی احترامی کردن من مودبانه و بدون داد و بیداد جواب دادم.همسرم خودش دیده زنگ زدن فکر نمیکردن همسرم هست به خاطر همینمیگه هر چی میگن از حقت دفاع کن کن.چون وقتی همسرم چیزی میگفت میزدن زیرش.چشم همسرمو دور میدیدن تیکه مینداختن

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

منم شبیه شما بودم.ولی حتی پیام ندادم هیچوقت حتی اونا داد میزدن بی احترامی کردن من مودبانه و بدون داد ...

ما بجز این خانوم دوتا زندایی دیگه هم داریم یکیشون ۱۳ ساله یکیشون ۷ ساله عروس ما هستن، هنوز کسی به کسی بی احترامی کنرده، من خودم چندساله ازدواج گردم هرگز نه بی احترامی کردم نه حرفی زدم اگه ام بی ادبی دیدم فقط مودبانه ارتباطم رو کم کردم، این خانم هم از ما خوشش نمیاد باشه ارتباطش رو کم کنه دلیل نداره بی ادبی کنه

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
منم شبیه شما بودم.ولی حتی پیام ندادم هیچوقت حتی اونا داد میزدن بی احترامی کردن من مودبانه و بدون داد ...

خدا لعنتشون کنه آدمهای خدانشناس رو من جلو شوهرم هم همین بودن چون شوهرم چیزی بهشون نمیگفت