2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولاش گاردی نداشتم

ولی الان واقعا حس میکنم جاشون اینجا نیست

ولی خب باز دم اون برادرانی گرم که با کاربری آقا میان نه کاربری خانمی که پشتش یه مرد نشسته

البته مرد که نه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

اولاش گاردی نداشتمولی الان واقعا حس میکنم جاشون اینجا نیستولی خب باز دم اون برادرانی گرم که با کاربر ...

دقیقا درسته

بعضیها با کاربری مرد میان

ولی چند نفری با کاربری زن اومدن خصوصی و با حرف زدن بعنوان ی خانم سو استفاده کردن

لزوماً اینجوری نیست..

میشه برای رسیدنم به حسین یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

دقیقا درسته بعضیها با کاربری مرد میانولی چند نفری با کاربری زن اومدن خصوصی و با حرف زدن بعنوان ی خان ...

آره متاسفانه خیلی وحشتناکه این حرکت

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

اولاش گاردی نداشتمولی الان واقعا حس میکنم جاشون اینجا نیستولی خب باز دم اون برادرانی گرم که با کاربر ...

دقیقا

ی خانومایی ب من ریکوئیست میدن بعد متوجه میشم پسرن 🤦🏻♀️

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

دقیقای خانومایی ب من ریکوئیست میدن بعد متوجه میشم پسرن 🤦🏻♀️

لعنت و تاسف به اینجور افراد