2777
2789
عنوان

اسم مهدیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10466 بازدید | 116 پست

چندسالشه.ادم تو یه سنی براش مهمه.بعد دیگه نه.منم دوست داشتم اسمم و عوض کنم.بعد پشیمون شدم

تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را.تومرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهدیه رو عوض نمیکنن عزیزم.از قبل به خواهرزادتون امادگی بدین که توی ذوقش نخوره.

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
چرا خب😧

خیلی طولانیه من اسمای کوتاه دوس دارم مثل نیلا هانا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

واااا ینی چ اخه . ادم برابچه اسم انتخاب میکنه خب خوشش میادکه میزاره بنظرم بی احترامیه ب پدر مادر ک بگیم اسممونومیخایم عوض کنیم درسته خودم اسم های مذکر که با ه مونث میشن رودوس ندارم اما مخالف هستم اسمش کلا غ یاچراغ نیس ک بگه زشته ومیخام عوض کنم متاسفم واقعا

اگر خودش دوست داره عوض کنید،  من یکی از دوستام اسمش اکرم بود عوضش کرد گذاشت علی. یکی دیگه ام ا ...

اکرم و گذاشت علی  

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

زشت نيست ولى من دوست ندارم

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          
مگه میشه عوض کرد؟ چون اسمش مذهبیه سخت اجازه میدن اگه غیر مذهبی بود راحت تر اجازه میدادن

اینقدر بدممممم میااااد چون یه اسمس مذهبیه حق تغییرش رو نمیدن..یعنی چی این دیگه چه صیغه ایه؟؟؟..مگه دین همه یکسانه؟؟ مگه ارزش های همه یه جوره؟؟ یه وقت یکی اسمش محمده بعد اصلا تغییر دین داد رفت مسیحی شد..خیلی از این حرکت احمقانه ی ثبت احوال متنفرمممم..

لطفا یه صلوات مهمونم کنید