2777
2789
عنوان

اسم مهدیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10466 بازدید | 116 پست
هر دهه ای یه تیپ اسم مد میشه حالا قرارنیست که توی هر دهه ای اسممون جدیدباشه بابا این مهدیه حتما بالا ...

اگر رو بورسن و قدیمی نمیشن و جذابن اسم بچتو بزار رباب

لطفا یه صلوات مهمونم کنید    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا مسخرست اسم یکی دیگه رو میزارن رو بچه هاشون چون اسم فلانیه..که چی؟؟ مثلا بچتون شبیه اون میشه؟؟..ثواب میکنه برای اسمش؟؟..من خودم میخوام اگه بچه دار شدم یه اسمیو بزارم روش که هیچکس تا حالا روی بچش نزاشته..اصلا اسمشو از خودم درمیارم ولی میخوام تو دنیا تک باشه

من اسم دخترمو میخام بزارم نیلان.قربون صورتش بشم.پسرمم میزارم توحید یا یه همچین چیزی

توحید نزار..یه جوریه هرچیزی دوست داری بزار اما این نه..

ولی خداییش بیاید یاد بگیریم اینقدر اسمای عربی روی بچه هامون نزاریم..مگه عربا روی بچه هاشون اسمای ایرانی میزارن؟؟..اونم وقتی ما اینهمه اسمای قشنگ ایرانی داریم..باز حالا خدارو شکر جامعمون به سمتی رفته که هیچکس حاضر نیست اسمای ایرانیو ول کنه بره اسم عربی بزاره رو بچش...

باشع اجی چشم

خواهش گلم..ان شاالله خدا بهت هشت نه قلو بده هرچقدر دوست داشتی روشون بتونی اسم بزاری..چون خودم میدونم اسم انتخاب کردن خعلی سخته  ..اخرم خیلیا پشیمون میشن از اسمایی که انتخاب کردن.

ان شاالله گلم..باز خداروشکر اسمیه که تلفظ قشنگی داره و شباهت داره به اسمای مد امروزه..

آره خب اکثرا دهه هشتاد میزاشتن رو بچشون ...دیگه شده گرچه گاهی حس بدی بهم دست میده اما دور میکنم از خودم این حسو

خواهش گلم..ان شاالله خدا بهت هشت نه قلو بده هرچقدر دوست داشتی روشون بتونی اسم بزاری..چون خودم میدونم ...

نه بابا بکی بسمه دخترم که همون نیلان پسرم هم باباش انتخاب میکنه ایشالله