2777
2789
عنوان

اسم مهدیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10466 بازدید | 116 پست
بله از یک جهت اشتباه نگفته. مثلاً تا حالا لفظ "سرسام" رو شنیدید؟ معنی‌اش می‌شه سردرد شدید. یا "برسام ...

پس در کل قیمت خوبش به بدش میچربه.بالاخره یی از شحصیت های خوبه شاهنامههست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا هم قشنگن. سلیقه‌ایه. ولی امیتیس از نظر معنا و تاریخچه جز اسامی غنی هست.

از نظر من اسم ظاهرش هم باید شیک باشه و تلفظش به دل بشینه حالا کی کارداره این اسم معنیش اینه یا تاریخش اینه..آمیتیس تلفظش زیاد دلنشین نیست یه جوری ناجوره..

لطفا یه صلوات مهمونم کنید    
قشنگ نیست خدایی...چند سالشه...منم یه جوریم نسبت به اسم دخترم اونایی که منو میشناسن میدونن😢

ولی مبینا اسم قشنگیه ها..قدیمیه ولی از نظرم و از روی تجربم میگم اونایی که اسم مبینا دارن مثل معنی اسمشون که روشن و درخشانه توی هرکاری موفقن و میدرخشن..

دوستم اسمش مهدیه بود 

رفت پسوند فامیلیشو برداره توی شناسنامه جدید اشتباهی اسمشو نوشته بودن هدیه دیگه هدیه موند

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
دیگه، پدر و مادر ها مقصر هستند، نباید به گونه ای انتخاب کنند که بعدا توسط یک عده دیگه، امکان مسخره ش ...

حالا تصور کن کسی که اسم پسرشو میزاره نوتریکا...آرتا ..گژگین..اینا دقیقا چه آینده ای توی جامعه ی بی فرهنگ ایران دارن..که بعضیا جبهه میگیرن میگن این اسما اصیله اصیله..اصیله اما به چه قیمت؟ یه عمر مسخره شدن بچتون؟..حالا فرنوش باز خوبه

کوکب نیس ک مهدیه است اسمش زشت نیس کوکب بود بروعوض کن من حرفی ندارم اعظم الملوکم بودعوض کن . ادم حق ا ...

عزیزم خب دوست نداره اسمشو..مسخرش میکنن..شما فکر کن همه بهت بگن اسمت زشته چه احساسی دست میده بهت...زور که نیست!!..منم اسمم فاطیماست اسم قشنگیه هم اسم حضرت زهراست هم یه اسم بین المللیه(در اصل پرتغالیه)..هم کمیابه من ندیدم خیلیا اسمشون فاطیما باشه..هم با اینکه از قدیم بوده و جدیدا رایج نشده اما احساس قدیمی بودن به آدم نمیده خزم نمیشه...اما با اینحال که عاشق اسمم چون قصد دارم برم خارج اونجا فاطیما رو یه جوری ادا میکنن اینگار میگن فاطِیمو یکم یه جوری میشم..مطمئن بودم اگر اسممو مامان بابام میزاشتن فاطمه هرچند برای حضرت زهرا ارزش قائلم نمی پسندیدمش..چونکه هم قدیمیه و هم به شدت زیاد و زمانش مال الان نیست مال شصت سال پیشه.دلیل نداره چون ما یه امامیو یه معصومیو دوست داریم بریم اسم اونو روی بچمون بزاریم و بچمونو تحقیر کنیم به خاطر اسم قدیمیش فقط چونکه اسمه یه معصومه..خود اون معصوم هم راضی نیست به خدا(فکر کن یکی توی این زمان اسم دخترشو بزاره ربابه یا سکینه یا اقدس)..دلیل نداره که مامان بابام بشکنن به خاطر اسمم..حالا شما یه لحظه فکر کن اسمت رو همه کس ناجور تلقی کنن و بگن زشته..دیدی اوناییم که اسمشون مهدیست میگن دوست نداریم اسمامونو..مامان بابا دیگه باید حالیشون باشه باتوجه به مد جامعه و زمانه اسم رو بچشون بزارن..