2777
2789
عنوان

اسم مهدیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10466 بازدید | 116 پست

مهدیه قدیمیه و چون مثل اسم مهدی که یه اسم پسرونست هست یکم احساس عجیبی به آدم میده..

یه مشکلم داره برخی بهت میکن مَهدیه برخی میگن مِهدیه..شنیدم که میگمااا

لطفا یه صلوات مهمونم کنید    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اسم خوشگلیه

اما خب شاید خودش دوس نداره دیگه😊

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

زشت نیست ولی  اسم هایی که در اصل مردانه ست و با ه زنونه میشه من ندوست مثل حمیده وحیده نادره

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله

اصلا زشت نیست ...

اما وقتی خودش دوس نداره فرق میکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نریزن سرم ولی دوست دارم اسم اونای که میگن اره زشته رو بدونم، بدونم اسم خودشون چیه ؟ 

سلنا😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

از نظر منم اسم خوبى نيست مهديه خيلى قديميه 

اما دوستم امكان تعويض اسم نيست !!

شما فقط ميتونى اسمت رو به اسم هاى ائمه تغيير بدى مثلا مهديه رو بكنى فاطمه  زينب و .. غيره

به هيچ عنوان نميتونى مثلا فاطمه رو تبديل به الميرا كنى !! مهديه هم اسم مذهبيه نميتونيد عوض كنيد 

بين خودتون عوض كنيد شماسنامه رو بيخيال 

من اطلاعات دارم كه گفتم توى فاميل ما اسم خودشون رو به اسم ائمه تغيير دادن از اونجا فهميدم برعكسش نميشه

مهم اینکه یه اسم بامفهوم بزاره نه اجغ وجغ مث امیتیس و...

امیتیس تو پارسی باستان یعنی گلِ سرخ.

معنی قشنگی داره. چون چندان تکرار نشده دلیل نمیشه اجق وجق باشه.

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
امیتیس تو پارسی باستان یعنی گلِ سرخ. معنی قشنگی داره. چون چندان تکرار نشده دلیل نمیشه اجق وجق باشه.

ولی اسم قشنگی نیست😕