2777
2789
عنوان

اسم مهدیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10466 بازدید | 116 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیتیس تو پارسی باستان یعنی گلِ سرخ. معنی قشنگی داره. چون چندان تکرار نشده دلیل نمیشه اجق وجق باشه.

این معنی گل سرخ رو واژه‌نامه‌ی آزاد نوشته براش و قابل اعتماد نیست چون امثال من و شما اینا رو می‌نویسن.  صفحه ویکیپدیا ی امیتیس رو بخونید منبع‌اش رو دانشنامه‌ی ایرانیکا و ویکیپدیای انگلیسی ذکر کرده و به نظرم معتبرتره

بگید دیگران رو بیخیال شه ولی اگه خودش دوست نداره عوض کنه.اگه ثبت احوال قبول نمیکنه توشناسنامه همون بمونه ولی شماها اسمی که دوست داره صداش کنید

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
این معنی گل سرخ رو واژه‌نامه‌ی آزاد نوشته براش و قابل اعتماد نیست چون امثال من و شما اینا رو می‌نویس ...

بله قبلا خوندم اما اون اِمِتیس هست.

با آمیتیس فرق داره اگر اشتباه نکنم.

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
از نظر منم اسم خوبى نيست مهديه خيلى قديميه  اما دوستم امكان تعويض اسم نيست !! شما فقط ميتونى ...

یه کاری میکنن که آدم حالش از این دین بهم بخوره..مگه پیامبرا اومدن بگن اسم مارو رو خودتون بزارید و حق تعویضش رو هم ندارید؟؟..واقعا که..اونا اومدن چی به ما بگن و ما داریم چیکار میکنم..

لطفا یه صلوات مهمونم کنید    

اسم منم مهدیه اس جالبه بدونید همسرم معنی اسمم رو ماه دی میدونه 

و اینکه منم از اسمم خوشم نمیاد 

چطور میتونم مطمئن باشم که امروز تصمیمی نمیگیرم که ده سال دیگه پشیمون نباشم... درست مث امروز و ده سال پیش.
واااا ینی چ اخه . ادم برابچه اسم انتخاب میکنه خب خوشش میادکه میزاره بنظرم بی احترامیه ب پدر مادر ک ب ...

ببینم اگه اسم خودت کوکب یا اعظم الملوک بود همینو میگفتی؟؟..اتفاقا آدم حق داره اسمی داشته باشه که وقتی صداش میکنن احساس خوبی بهش دست بده و خودشو دوست داشته باشه نه ناراحت باشه و حالش بهم بخوره یا خجالت بکشه براش..

لطفا یه صلوات مهمونم کنید