2777
2789
عنوان

ارزش زن

| مشاهده متن کامل بحث + 2013 بازدید | 130 پست
آره متوجه نیستن ما خودمون و نميگيم کلا ميگيم ازدواج تو سن پایین درست نیست وگرنه من خودم 19سالگي عروس ...

والا منم درکشون نمیکنم یکیشون از وقتی که تو یه تاپیک گفتن معمولا فقر مالی و فرهنگی خانواده ها دلیل زود ازدواج کردن دختراس همش داره تاپیک میزنه عکسش رو ثابت کنه خیلی دلم میسوزه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
سه بار سکته زدم والا من خوشحالم که شوهر کردم حالا با هر بدبختی دارمش خوشحالم کلا شعار این بود  

وای منم خیلی ناراحت شدم بدتر از همه بچه هایی که این افراد میخوان تربیت کنن با این طرز فکرشون . خدا به داد بچه هامون برسه😓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا منم هنوز بعد از دو سال درست براش زن نبودم طفلی صداشم‌درنمیاد میگه بودنم مهمتره تا این چیزا منم ...

بله زن ك نبايد هميشه (بقول يسري كاربرها ك حرف از سياست ميزنن ) لباس قرمز بپوشه و ناز و عشوه بياد  

ب وقتش هركسي عشوه اومدن و تحريك كردن بلده حتي ي خانم ٦٠ساله  اما اين ك زن براي خودش ارزش قائل باشه بحثش جدا از سياست هاي احمقانست.

گدايي محبت و وفاداري بااين كارها بزرگترين خيانت خانمها ب خودشونه.

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
این شوهرو بده دست من چنان بلایی سرش بیارم اسم زن اومد جیغ بزنه 😐

من در آستانه جداییم. طرفم ازم پلنگ بودن میخواست لب و دماغ عملی میخواست... نتونستم . خب رفت با یکی از همونا البته تو گذشته شم همونا بودن فقط من نمیدونم چرا اومد منو انتخاب کرد؟؟؟ اونم با لباس فرم اداری!!! 

برای خودتی و دلت این خیلی مهمه و‌خوبه تا اینکه برای جلب مرد بیای رژ قرمز بزنی

خب این ک ادم بخاطر شوهرش هم ب خودش برسه خب بدنیس😕شوهرمن مثلا همیشه توخونه لباسای خوب میپوشه بوی عطرمیدع حتی ی بارهم ژولیده ندیدمش بخدا بااین ک میدونم ادم خیلی حساسی نیس ولی بخاطر حضورمن ب خودش میرسه !خب منم بخاطرهمین همیشه توخونه سعی میکنم مرتب باشم ی ارایش ملایم ی لباس خوب!این ک دو نفر ب هم احترام بذارن و براهم ارزش قایل باشن اصلا کاربدی نیس بنظرم

fateme.shj77_@ بچه ها ایدی اینستاگراممه لطفامنولایک‌ نکنییید  مچکرررررررم  
والا منم درکشون نمیکنم یکیشون از وقتی که تو یه تاپیک گفتن معمولا فقر مالی و فرهنگی خانواده ها دلیل ز ...

بخاطر سن کمشونه فقط میخوان کل کل کنن و بگن ما طرز فکرمون درسته تو سن پایین آدم فکر میکنه هرکاری میکنه درسته سنش که بالاتر بره و پخته تر بشه تازه به اشتباهاتش پی میبره. اینا تا به خودشون بیان میبینن عمرشون فقط به این گذشته که به دیگران ثابت کنن کارشون درسته😣

قسمت تاسف برانگيزش اينجاست خدايي نكرده اقا خيانت كنه خانم ميگه چرا اينكارو كرد من ك همه كار براش كردم هرروز ي رنگ و يمدل متفاوت بودم.

اااااه😤😤

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
آره متوجه نیستن ما خودمون و نميگيم کلا ميگيم ازدواج تو سن پایین درست نیست وگرنه من خودم 19سالگي عروس ...

من هیچ جا نگفتم قبلا ولی منم 20سالگی ازدواج کردم ترم دو دانشگاه بودم البته ورودی بهمن 

ازدواج منم دلایلی داشت ولی صد در صد از روی نا آگاهی بود دختری که هنوز دانشگاه تموم نکرده وارد بازار کار نشده خیلی چیزا نمیدونه 

حالا من یک در هزار نفر بودم که شانسم خوشبخت شدم و تفاهم فراوون با همسرم دارم

هیچ وقت تبلیغ ازدواج تو سن پایین رو نمیکنم حتی مبارزه میکنم باهاش چون میدونم چقدر بده 

نمیدونم چرا این جهالت رو ادامه میدن و قبول نمیکنن اشتباه رو 

من همه جا جار میزنم من اشتباه کردم تو سن پایین ازدواج کردم اصلا هم خجالت نمیکشم و هیچ وقت تائید نمیکنم اینکار رو اگه واقعا فهمیده هستن خب اعتراف کنن به اشتباه و خلاص 

ما نمیتونیم زندگی خودمون رو ملاک جهان قرار بدیم آمار کسایی که آسیب دیدن با ازدواج سن پایین بیشتر از خوشبختاش هست من بیام این واقعیت جهان رو نادیده بگیرم و باعث بدبخت کردن یه عده دیگه بشم این با اصول اخلاقی جور نیست

بله زن ك نبايد هميشه (بقول يسري كاربرها ك حرف از سياست ميزنن ) لباس قرمز بپوشه و ناز و عشوه بياد &nb ...

منم مشکلم این جملاته که کوتاه بیا تو اشتی کن چیزی نگو به روی خودت نیار ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اینکه خودت دوست داری بحثش جداست برای دل خودته ولی اینکه بخوای ازشون به عنوان ابزار استفاده کنی که خو ...

من مخالفم خدایی😁

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
من هیچ جا نگفتم قبلا ولی منم 20سالگی ازدواج کردم ترم دو دانشگاه بودم البته ورودی بهمن  ازدواج ...

والا منم ازدواج‌اولم ۱۸ سالگی بود و خیلی بد کشیدم الانم همیشه میگم اگر عقل الانم رو داشتم مطمئنن همون زندگی کوتاه خیلی ملایمتر بود

از این کلمه ی سیاست های زنانه هم خیلی بدم میاد من خیلی زشته    

توهین مستقیمه

منم مشکلم این جملاته که کوتاه بیا تو اشتی کن چیزی نگو به روی خودت نیار ...

خيلي حرفاي مضخرفيِ ب حرف اينجور افراد باشه ك بايد ي پالون رنگارنگم بندازيم (دورازجون) رو كمرمون و سواري بديم😐

من نميگم من اصلا برا اشتي پيش قدم نميشما ن اما فقط در بعضي زمانهايي ك واقعا مقصر من باشم ك همسرمم خداروشكر سوءاستفاده نميكنه و تازه كلي عذرخواهي ميكنه ك باعث ناراحتيم شده

بخاطر سن کمشونه فقط میخوان کل کل کنن و بگن ما طرز فکرمون درسته تو سن پایین آدم فکر میکنه هرکاری میکن ...

دقیقا منم میگم‌ خدا کنه هیچوقت پشیمون نشن از کارشون