2777
2789
عنوان

ارزش زن

| مشاهده متن کامل بحث + 2013 بازدید | 130 پست
من اصلا ارایش نمیکنم شوهرمم میخواد بیاد نهایتا صورتمو بشورم 😁

من واقعا خودم دوست دارم وسایل ارایشی رو عاشق رژ لب و لاکم😁کلکسیون دارم ازشون😁

ولی واقعا برای بیرون رفتم کرم ضد افتاب همیشه میزنم

نهایتا یه رژ

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
بالاخره یکی فهمید کسی که بخاد بره با عشوه و سیاست های زنانه!!!! واینمیسته

والا من نمونه بارزشم بدون عشوه و سیاست اومد طرفم و انتخابم کرد با وجود همه تابوهای جامعه الانم بدون همونا خوشبختم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حق با شماست

به نظر من زن و مرد وقتی تو یه رابطه هستن خوبه که به نیاز های همدیگه توجه کنن اما رفع نیاز یک طرفه و عروسک خیمه شب بازی شدن به خاطر ترس از دست دادن یه مرد یا حتی یه زن خیلی تحقیر آمیز متاسفم برای فرهنگی که بعضی زنان به اینجا رسونده

اندر خم یک کوچه ام

سرت تو کار خودت باشه استارتر. دوست دارن پسر بیارن نسل شوهرشون منقرض نشه تو چرا حسودی میکنی؟ درتلاشن شوهرشون فرار نکنه .کار خوبی میکنن اینطوری خیانت کمتر میشه اینا زن زندگین. استارتر حسود

من واقعا خودم دوست دارم وسایل ارایشی رو عاشق رژ لب و لاکم😁کلکسیون دارم ازشون😁 ولی واقعا برای بیرو ...

اینکه خودت دوست داری بحثش جداست برای دل خودته ولی اینکه بخوای ازشون به عنوان ابزار استفاده کنی که خوشگل شی به چشم بیای رو کم‌کنی رو نمیفهمم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
سرت تو کار خودت باشه استارتر. دوست دارن پسر بیارن نسل شوهرشون منقرض نشه تو چرا حسودی میکنی؟ درتلاشن ...

,طرز فکرت مثل انسانهای نخستینه اگ زنی برای خودت ارزش قائل باش مگه دختر چشه

سعی کن زن باشی مرد بودن مثل آب خوردنه    
سرت تو کار خودت باشه استارتر. دوست دارن پسر بیارن نسل شوهرشون منقرض نشه تو چرا حسودی میکنی؟ درتلاشن ...

خخخخخ اره واقعا نه که نسل شوهر اولمو با پسرم نگه داشتم برای دومی دارم انتقام میگیرم دختر میارم نسلش منقرض شه خوبیاش فقط برای خودم بمونه امان از حسادتام 😁

والا من نمونه بارزشم بدون عشوه و سیاست اومد طرفم و انتخابم کرد با وجود همه تابوهای جامعه الانم بدون ...

طبق اموزش های بعضی از خانومای عزیز اینجا برای خوردن یه لیوان اب وکسب اجازه از شوهر گرامی باید انواع لباس های تح ریک کننده و‌ یه ده کیلو ارایش به سرو صورتت بمالی با عشوه‌راه بری و حرف بزنی کتکم بخوری تا اجازه بده

She is everything I ever wanted.... 
,طرز فکرت مثل انسانهای نخستینه اگ زنی برای خودت ارزش قائل باش مگه دختر چشه

شوخی میکرد عزیزم جدی نبود که

طبق اموزش های بعضی از خانومای عزیز اینجا برای خوردن یه لیوان اب وکسب اجازه از شوهر گرامی باید انواع ...

این شوهرو بده دست من چنان بلایی سرش بیارم اسم زن اومد جیغ بزنه 😐

منم خيلي مخالفم با وجود اينكه همسرم واقعا جزئي از وجودمه ولي يكبار براي هميشه بهش گفتم  من همينم ك الان ميبيني يوقتايي حوصله  خيلي چيزا رو دارم ولي يوقتايي حوصله ندارم پس فكرنكن من ي عروسكم ك تو خريديش و بايد هميشه زيباترين ارايش صورت و مو رو داشته باشم..  

و الان ٣ساله ك ازدواج كرديم و من فقط زمان مهمونيهاي رسمي ارايش كردم تنها بخاطر خودم 

شوهرمم خداروشكر اصلا اينچيزا براش مهم نيست

موندني رو لگدم بهش بزني نميره ولي اونكه بخواد بره ب دست و پاشم بيفتي ميره

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
دوست دارن پسر بیارن خب شما چرا ناراحتی؟حسود

نیکی غش کردم از خنده بگو‌شوخیه حرص نخورن دم افطار