2777
2789
عنوان

ارزش زن

| مشاهده متن کامل بحث + 2013 بازدید | 130 پست
واقعا چرا باید در خدمت مرد باشه نمیفهمم اصلا 

منم نمیفهمم با وجودی علاقه ام بهش و‌احترامم به نظراتت بهش بارها گفتم اونه که باید مراقبم باشه و در خدمتم باشه تا بمونم وگرنه ادمی نیستم یه طرفه سرویس بدم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
غلاغ من عاشق شوهرمم میپرستمش ولی حاضرنیستم بخاطر نگه داشتنش با بقیه زنا گیس کشی کنم اونجور زنا رو می ...

بنظر من كسي ك رفتنيه ميره 

همون بهتر ك زودتر بره 

چيه همش استرس داشته باشم واااي اينجام اله برم درست كنم شوهرم خوشش بياد 

اونجام بله.....

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من شده‌گاهی  بی آرایش رفتم بیرون ولی توخونه آرایش غلیظ کردم گاهی هم با آرایش رفتم بیرون زیاد ...

من اصلا ارایش نمیکنم شوهرمم میخواد بیاد نهایتا صورتمو بشورم 😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بنظر من كسي ك رفتنيه ميره  همون بهتر ك زودتر بره  چيه همش استرس داشته باشم واااي اينجام ...

واقعا رفتنی اصلا ارزش موندن نداره راه باز جاده دراز

😒

شما مادران میتوانید جنایتکار باشید،اگر همسر درستی انتخاب نکنید و بعد با نداشتن آمادگی و ندانستن روش تربیت درست کودک ،بصورت غیر عمدی شخصیت و هویت کودکتان رو نابود کنید و تا آخر عمر اثرات بد تربیتتان روی فرزندتان باقی بماند و او هم بقیه رو تحت تاثیر رفتار بدش قرار بدهد و در سطح وسیع و جامعه ،جمع این کودکان باعث جامعه ی ناسالم میشوند که روی همگان تاثیر می‌گذارند.مادر بودن فقط غذا دادن و لباس عوض کردن نیست .مهمترین و باارزشترین کار دنیا ،در دست مادران است یعنی ساختن انسانی جدید . لطفا شما زنان روش بروز شده و علمی تربیت و پرورش و روانشناسی کودکان را یاد بگیرید سپس بچه دار شوید.** اینجا **و ** اینجا ** کلیک کنید.
خواهر نگو الان میان میخورنتااا

گوشت تلخم‌دلشون رومیزنم 😁

عزیزم چه انتظاری داری از مملکتی که توی قانون اساسیش مرد میتونه چهار بار همزمان ازدواج بکنه ورسما خیانت علیه زن ازاده و هیچ زنی به این قانون اعتراض نمیکنه یا توی قانون اساسی زن بدون اجازه شوهر حق نداره خونه پدر خودش بره و این رسما برده داریه یا کتک زدن زن  انقدر تو این مملکت عادیه که قبل از اینکه از زنی که خشونت دیده بپرسن چرا شکایت نمیکنی میگن چیکار کردی شوهرت زده؟از مملکتی که به زنی که به خودش و حقوق انسانیش پایبنده و احترام میزاره به خودمیگن فمنیست و از خدابی خبر -از مملکتی که زن خوب رو زنی میدونه که خودش رو وقف همسر و بچه هاش بکنه و هیچ اهمیتی به خودش نده

سعی کن زن باشی مرد بودن مثل آب خوردنه    
من فقط یک چیزی رو خیلی خوب فهمیدم اونم اینکه اینجا یه عده اصرار به نفهمیدن دارند. فرهنگ پایینشون بهش ...

واقعا شدیدا هم اصرار دارن بگن روشنفکرن و لاکچرین و ... دیگه نمیفهمن سطح درک و فهمشون از ادبیاتشون معلومه

😂😂😂روزم حالا تو بخور من بعد از اذان ميخورم🥂🥂🍷

:) قشنگه جملش، بنظرم بزار امضات 

شما مادران میتوانید جنایتکار باشید،اگر همسر درستی انتخاب نکنید و بعد با نداشتن آمادگی و ندانستن روش تربیت درست کودک ،بصورت غیر عمدی شخصیت و هویت کودکتان رو نابود کنید و تا آخر عمر اثرات بد تربیتتان روی فرزندتان باقی بماند و او هم بقیه رو تحت تاثیر رفتار بدش قرار بدهد و در سطح وسیع و جامعه ،جمع این کودکان باعث جامعه ی ناسالم میشوند که روی همگان تاثیر می‌گذارند.مادر بودن فقط غذا دادن و لباس عوض کردن نیست .مهمترین و باارزشترین کار دنیا ،در دست مادران است یعنی ساختن انسانی جدید . لطفا شما زنان روش بروز شده و علمی تربیت و پرورش و روانشناسی کودکان را یاد بگیرید سپس بچه دار شوید.** اینجا **و ** اینجا ** کلیک کنید.