2777
2789
عنوان

ارزش زن

| مشاهده متن کامل بحث + 2013 بازدید | 130 پست
خيلي حرفاي مضخرفيِ ب حرف اينجور افراد باشه ك بايد ي پالون رنگارنگم بندازيم (دورازجون) رو كمرمون و سو ...

بلوغ فکری که باشه ادم این شکلیه نه اینکه بهر قیمتی بخوای محبت بگیری

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توهین مستقیمه

یه بار یه تاپیک بود در مورد اینکه تو خونه چی میپوشید واقعا مسخره بود که ادعا میکردن تو خونه چقدر به خودشون میرسن و فلان 

بعد من گفتم مهم مرتبی و تمیزی آدم تو خونه خودش باید راحت باشه یه کاربر قاتی هی منو ریپلای می‌کرد که برو پس ببین شوهرت کجا مشغوله که صداش درنیومده و اینا حالا منم جواب نمیدادم فکر کنم دیوونه بود ول نمیکرد 🤣

برای اینا کاری نمیشهکرد یه جمله هم اخیرا ازشون شنیدم که هنوز مغزم هنگه میگفتن عروس سن بالا قشنگ نیست ...

ارهههههه اینو منم یبار از یکی از دوستام شنیدم میگفت عروس هجده ساله طراوت داره ۲۸ ساله نداره

انگار گل و گیاهه

یه بار یه تاپیک بود در مورد اینکه تو خونه چی میپوشید واقعا مسخره بود که ادعا میکردن تو خونه چقدر به ...

خخخخخ احتمالا دور از جون اقاتون تو باجه بانک به اون خانم‌خوش پوش نگاه میکرده دور از جونش طفل معصوم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من تو این سایت نه، یه سایت دیگه بود که خوندم به همین وقت اذان قسم دارم راست میگم. مرده به زنش خیانت کرده بود چندین بار و زنه به خاطر بچشون بخشیده بود. بار آخر تو کمد خونش قائم شده بود و شوهرش رو روی تخت با یه زن گرفته بود یعنی حتی تصورش هم آدمو نابود میکنه بعد مرده گرفته بود زنش رو زده بود دستش و سرش شکسته بود و کلی کبودی داشت و اینا. از مشاور اون سایت کمک خواسته بود یه زنی براش نوشته بود عزیزم اینهمه بخشیدی این یه بار هم بهش فرصت بده همین الان برو خونت، خونه رو تمیز کن غذای مورد علاقش رو درست کن آرایش کن یه لباس خواب س کسی بپوش و تو اتاق رو تخت بشین. وقتی میاد تو رو تو اون لباس و آرایش روی تخت میبینه خودش میفهمه و شرمنده میشه و میاد طرفت و زندگیت دوباره گرم میشه. من فقط براش نوشتم ازینکه با تو همجنس هستم چندشم میشه حالم از وجودت بهم خورد.... 

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#
ارهههههه اینو منم یبار از یکی از دوستام شنیدم میگفت عروس هجده ساله طراوت داره ۲۸ ساله نداره انگار گ ...

درک همینه خب

من تو این سایت نه، یه سایت دیگه بود به همین وقت اذان قسم دارم راست میگم. مرده به زنش خیانت کرده بود ...

منم حالم بهم خورد

منم حالم بهم خورد

به شوهرم نشون دادم گفت مشکل شما خانمها مردها نیستن مشکلتون همجنسای خودتون هستن. 

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#
من تو این سایت نه، یه سایت دیگه بود که خوندم به همین وقت اذان قسم دارم راست میگم. مرده به زنش خیانت ...

چ سخت 😢منم دل کندم از شوهرم و بهش حتی یه درصد حس ندارم بخدا .ولی امان از روزی که مجبورت کنن بسازی 😢😢😢😢

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

الان یکی تاپیک زده بودتوسن کم ازدواج کنین وگرنه دیکه جذابیتی واسه مرداندارین دیگه کسی نمیخوادتون بعدرفتم تاپیکای قبلشوخوندم فقط ازشوهرومادرشوهرش مینالیدواقعا وات د فاز؟

تفکر های پوسیده رو نمیشه دوباره درست کرد...باید هوای کار خودمون داشته باشیم و نسل اینده رو قوی تر بار بیاریم

این فکرای مسخره و توهین امیز هم کم کم از بین میره.

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
به شوهرم نشون دادم گفت مشکل شما خانمها مردها نیستن مشکلتون همجنسای خودتون هستن. 

واقعا هم راست میگه

خخخخخ احتمالا دور از جون اقاتون تو باجه بانک به اون خانم‌خوش پوش نگاه میکرده دور از جونش طفل معصوم

😂😂😂 جریان خانومه چیه

حالا بر فرضم شوهر من چشم چرون باشه من هر قدرم خودمو بزک کنم اونکه کارشو میکنه باز!