2821
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 64 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره دفتر خونه فرق داره تازه هر دفترخونه ایم قبول نمیکنه

منظوره من از مشورت با وکیل این بود که ازش بپرسی بگیری حق طلاق و یانه خوبه یا نه

اخه از سره ترس هم میگی مهریت زیاده اونجوری هم میترسه

البته اگر ادمه حساس و زود رنجی هستی باید بدونی که حق طلاق داشته باشی ممکنه زود سره هر چیزه الکی بخوای بری طلاق بگیری

بلاخره زندگیه همش گل و بلبل نیست روزای سخت داره روزایی داره که ممکنه باهم نسازین بالا و پایین داره

اینو گفتم که اگر خواستی حق طلاق بگیری تقی به توقی خورد پا نشی بری بگی جدا شیم و اینا

دقیقا 😬 خودم نیاز مالی ندارم اصلااا حتی از نظر مالی خیلی بالاترم ولی خب حرفه دیگه نمیشه کاریش کرد ...

افرین تو که خودت و میشناسی

حق طلاقت و بگیر اگر خدای نکرده یه موقعه کار به جدایی کشید نصف مهریتم ببخش

بعدشم لزومی نداره همه بفهمن این یه چیزیه که بین خودت و شوهرت باشه

منظوره من از مشورت با وکیل این بود که ازش بپرسی بگیری حق طلاق و یانه خوبه یا نه اخه از سره ترس هم می ...

خیلی خیلی حساسم 😬 سر کوچکترین چیزم دعوا میکنم باهاش بخاطر همین میترسم

فک کنم تنها پسری باشم که مادرش بهش یاد داده حق طلاق تحصیل بدون شرط بده😂💔

مواظب حرفاتون باشید بعضی وقتا حرفاتون تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره چه از خوشحالی باشه چه از غم..!️

خب نه دیگه مهم اینه که خودت الان به این موضوع واقف هستی که حساس و زودرنجی پس فکر کنم موقعیت های زندگیت و تشخیص بدی که کی درسته از اون حقت استفاده کنی

با خودت شرط کن از حق طلاقی که میگیری فقط زمان خیانت و اعتیاد و دست بزن استفاده میکنی نه دلایل دیگه

اره همین کار و میکنم خودشم میدونه نیازی ندارم

همیشه هم تو زندگیت مثلا خدای نکرده یه اشتباهی کرد یه فرصت بده بهش

سعی کن صبور باشی نه زیاداا ولی نه اونقدر که هر روز بابته هر چیزه کوچیکی قهر کنی و بری خونه ی بابات اونجوری هم براش عادی میشه و دیگه ازت حساب نمیبره

ایشالا که زندگیت شیرینه شیرین باشه♥️

چیبگم والا انقدر همه اطرافیان چرت و پرت گفتن

برای چی به همه جار زدی خوب؟ دوستای من جدیدا سر عقد میرن سریع حق طلاق میگیرن

اونا بیشعورن که میگن نگیر زن رو در حد انسان حساب نمیکنن فکر میکنن عقل نداره و نمیتونه درست تصمیم بگیره

این حرفا چیه

توجیح میکنی

حساسی؟؟، چندبار زنگ زدی خونوادش بگی تموم

چتدبار حلقه پرت کزدی تو خیابون

چرا فور میکنی توانایی فکر نداری؟ جرا فکر میکنی دور از جون نایص العقلی

وقتی خودت خودتو قبول نداری و گول میزنی آدم چی بگه

اگه قوانین اصلاح شه و حق طلاث بدن به نظزت چندتا زن احمقانه و بدون دلیل منطقی جدا میشن؟ قسم میخورم هیشکی تا الان بع ناحق استفاده نکرده

اگرم بگیم چرا با طرف حرف نزدیم

خودتو حساب کن خودتو دست کم و ناقص دز نظر نگیر

2790
2823
2791
2779
2792