2777
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 64 پست
بنامم کرده دیگه بلاعزله الان به اسم خودمه نمیدونم راستش زیاد برام عجیب نیست یه مرد اگر کسیو واقعا دو ...

عجیب اینه که خیلی از زنهایی که عاشق بودن جدا شدن و داروندار مرد رو بالا کشیدم ما لیلی و مجنون داشتیم زنه اینکارو کرد خودی هم بود زن پسر خالم ۵سال پیش چندین میلیارد کشید بالا همین خانم لیلی و عاشق پسر خالم هنوز از شوک در نیومده.

ادم به هیچکس نمیتونه اعتماد کنه هر کاری از هر کسی در هر شرایطی برمیاد از این موارد عاشقی زیاد دیدم بعد یکی دوسال جدا شدن

خداوندا.... تو میگفتی كه نامردان بهشتت را نمیبینند, ولی من با دو چشم خویشتن دیدم كه نامردان به از مردان ز خون پاک مردانت هزاران كاخها ساختند خداوندا بیا بنگر بهشت کاخ نامردان را... تو خود گفتی اگر اهـرمن شهوت بر انسان حکم فرماید تو او را با صلیب عصیانت مصلوب خواهی کرد...

بنامم کرده دیگه بلاعزله الان به اسم خودمه نمیدونم راستش زیاد برام عجیب نیست یه مرد اگر کسیو واقعا دو ...

میدونم به اسم بودن چندین شرط داره اگر بلاعزل نباشه میتونه هر وقت بخواد پس بگیره برای دختر خالم نبود شوهرم همه رو پس گرفت ازش 😑😶😐

خداوندا.... تو میگفتی كه نامردان بهشتت را نمیبینند, ولی من با دو چشم خویشتن دیدم كه نامردان به از مردان ز خون پاک مردانت هزاران كاخها ساختند خداوندا بیا بنگر بهشت کاخ نامردان را... تو خود گفتی اگر اهـرمن شهوت بر انسان حکم فرماید تو او را با صلیب عصیانت مصلوب خواهی کرد...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عجیب اینه که خیلی از زنهایی که عاشق بودن جدا شدن و داروندار مرد رو بالا کشیدم ما لیلی و مجنون داشتیم ...

من هیچ نیازی ندارم به چیزایی که بنامم زده خودشم میدونه اصلا یکی از دلایلی که اینکارو کرد این بود که نشون بده به مال و اموال من نه تنها چشم نداره بلکه همه چیزشم به اسمم میکنه

من هیچ نیازی ندارم به چیزایی که بنامم زده خودشم میدونه اصلا یکی از دلایلی که اینکارو کرد این بود که ...

اهان پس برای همین بوده چون خودتون همه چیز دارین.