2821
2789
عنوان

حق طلاق

378 بازدید | 64 پست

پیرو تاپیک قبلیم که حق طلاق بود ته دلم دوست ندارم حق طلاق بگیرم و نمیدونم حس بدی دارم خودمم میدونم اشتباهه ولی از اول انقدر تو گوشم خوندن اول زندگیته نیار اسمشو حق طلاق نگیر و اینا الان خودمم منصرف شدم...

منی ک نزدیک یکساله بلاتکلیفم حونه پدرم بت میگم از مهریه هم مهم تره اگه حق طلاق داشتم میتونستم طلاق بگیرم الان چی سالها بلاتکلیف بمونم تا اقا هروقت شاید خواست ازدواج کنه منو طلاق بده طبق گفته خودش

h

والا نه به نظرم

خوده ما خانوما هعی میگیم بده بده

چطور واسه مهریه مردا میشینن کلی مشورت میگیرن از همه کلی چرتکه میندازن بالا پایین میکنن به بعده طلاق فکر میکنن که چقدر باید پول بدن چقدر بدن که ضرر نکن اونوقت زن حق طلاق بگیره بده؟؟؟؟؟

بابا حق طلاق مرد هم داره فقط تو ایرانه که زن نداره

اگر مهریه ات کمه حتماااا حتماااا حق طلاق و حق اشتغال و درس و اینارو بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی ک نزدیک یکساله بلاتکلیفم حونه پدرم بت میگم از مهریه هم مهم تره اگه حق طلاق داشتم میتونستم طلاق ...

نامزدم مشکلی نداره حق طلاق بده خودمم همش اصرار داشتم رو این موضوع ولی الان پشیمون شدم حس بدی گرفتم نمیدونم چرا

نامزدم مشکلی نداره حق طلاق بده خودمم همش اصرار داشتم رو این موضوع ولی الان پشیمون شدم حس بدی گرفتم ن ...

سلام از من که ۵ سال با شوهر معتاد ساختم هر بلایی سرم آورد دست بزن تعادل روانی داشت میگم حق طلاق بگیر حتا حضانت بگیر شوهرم انداختن کمپ مادرشوهرم بچمو چند روزه نزاشته ببینم دلم خونه تو ۲۳ سالگی موهام سفید شده ببخش زیاد گفتم چشمت باز کن درست تصمیم بگیر

2790
2823
2791
2779
2792