2821
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 64 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دور از جون اطرافیان قرار نیست به جای شما پله های دادگارو برن و بیان از یه وکیل حتمااا مشورت بگیر و ن ...

اصلا وکیل خودش باید انجام بده ولی متاسفانه در صورتی قبول میکنه که مهریه رو ببخشی با چند تا وکیل صحبت کردم و اکثرا گفتن در صورت بخشش مهریه در ازای حق طلاق ولی خب با رضایت خودش اینطوری نمیشه

اصلا ریکس نکن بگیر اینطوری یه ترس داره تو وجودش

منم قبل عقد گفتم همه گفتن بی خیال نمیخاد زشته نکن

حتی روز عقد عاقد اصلا صداشو در نیاورد که داخل شروط ضمن عقد هست و باید ثبت کنه بعد از ثبت سیستمی که بهش گفتم نوشته گفت نه ننوشتم البته محضر دار آشناشون بود

ولی من پیگیر بودم همش امروز که دوساله خونه خودمم و۳ سال از عقدم میگذره رفتم محضر حق طلاقم و گرفتم

به نامته؟؟ اها میترسی بقیه فکر کنن حق طلاق و برای این میخوای که راحت بگیری اینارو ببری؟

دقیقا 😬 خودم نیاز مالی ندارم اصلااا حتی از نظر مالی خیلی بالاترم ولی خب حرفه دیگه نمیشه کاریش کرد حتی نمیخوام یک درصد سر ترس باهام خوب باشه

اصلا ریکس نکن بگیر اینطوری یه ترس داره تو وجودش منم قبل عقد گفتم همه گفتن بی خیال نمیخاد زشته نک ...

اره محضری باید بشه رسما وکالت بده نمیشه فقط بنویسی تو شروط عقد

2790
2823
2791
2779
2792