2821
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 64 پست
فکر نکنم. ربطی به وکیل داشته باشه هااااگه عقد نکردی داخل شروط ضمن عقد مینویسهوکیل فقط مشاوره میده

گروه وکلای پارس بود چی بود اونم انجام میداد ک گفت فقط در صورت بخشش مهریه ما انجام میدیم یسری دفترخونه هام این شرط و دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چی به همه جار زدی خوب؟ دوستای من جدیدا سر عقد میرن سریع حق طلاق میگیرناونا بیشعورن که میگن نگی ...

اره کسی نمیفهمید بهتر بود الانم دیگ بی سر صدا اینکارو میکنیم

این حرفا چیهتوجیح میکنیحساسی؟؟، چندبار زنگ زدی خونوادش بگی تمومچتدبار حلقه پرت کزدی تو خیابونچرا فور ...

نه عزیزم بحث این حرفا نیست من خودمو قبول دارم ازین نگران بودم اون بترسه ازین موضوع

اره کسی نمیفهمید بهتر بود الانم دیگ بی سر صدا اینکارو میکنیم

ببین مهریه هم بگیر که پس فردا بعده چندسال زندگی و زحمت اقا فیلش یاد هندستون نکنه و بگه زن جوون میخوام و اینا

خیلی مهریت کم باشه و اقا بتونه راحت بده

ببین مهریه هم بگیر که پس فردا بعده چندسال زندگی و زحمت اقا فیلش یاد هندستون نکنه و بگه زن جوون میخوا ...

الان هم خونه و ماشین به اسمم زده هم مهریه ام اوکیه حق طلاقم میگیرم بدون اینکه شرط تعیین کنه که نمیکنه

عزیزم حتما حتما حتما حتما حق طلاقتو بگیر

خوشبخت بشی ایشالا❤️

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن... 
الان هم خونه و ماشین به اسمم زده هم مهریه ام اوکیه حق طلاقم میگیرم بدون اینکه شرط تعیین کنه که نمیکن ...

اسی هم خونه، هم ماشین، هم مهریه اونم مهریه بالا، بعد خودش میگه با حق طلاق مشکلی ندارم عجیب نیست؟

اونم اول زندگی؟ هنوز ازدواج نکرده؟

با چه اطمینانی یک مرد تمام هستی و زندگیش رو به اسم زنی که تازه عقدش کرده میکنه بعد موافق حق طلاق هم هست هیچ خودشم مشتاقه این حق رو بده کمی شک برانگیزه

اینایی که به نامت کرده بلاعزله؟ هبه ست؟ چیه؟

اسی هم خونه، هم ماشین، هم مهریه اونم مهریه بالا، بعد خودش میگه با حق طلاق مشکلی ندارم عجیب نیست؟اونم ...

بنامم کرده دیگه بلاعزله الان به اسم خودمه نمیدونم راستش زیاد برام عجیب نیست یه مرد اگر کسیو واقعا دوست داشته باشه هرکاری براش میکنه

2790
2823
2791
2779
2792