heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1727 عنوان صدبار اجل آمد 💙🤍 235 بازدید | 38 پست 🙂☘️دردا که فراق ناتوان ساخت مرادر بستر ناتوانی انداخت مرااز ضعف چنان شدم که بر بالینمصدبار اجل آمد و نشناخت مرا😔#ســخــݩــےازڋیــآږڋݪــ #حیرانخاتون شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰 1404/11/11 | 22:19 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 100608 مث همیشه زیبا💚 مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1727 مث همیشه زیبا💚 تقدیم نگاهتون جانم 🦋☘️ شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
ندلعیبهختوک عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 11073 ای ک زیبایی چشمان تو دیدن دارد ناز چشمان تو ای دوست خریدن دارد 🥰 دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 100608 تقدیم نگاهتون جانم 🦋☘️ 😘😘😘😘😘 مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘
ندلعیبهختوک عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 11073 دلتنگ بارانم در حوالی پاییز لبریز تر از دریا غمگین تر از هر چیز میگویم و میرم چند جمله سربسته عاشق شدم اما غمگینم و خسته دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود
آقای__مفتون عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 2632 گفتم فراق تا کی؟ گفتا که تا تو هستی!گفتم نفس همین است؟ گفتا سخن همان است#فیض_کاشانی کانال ادبی «ابیات ناب» در ایتا | Abyate_naab@
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1727 ای ک زیبایی چشمان تو دیدن دارد ناز چشمان تو ای دوست خریدن دارد 🥰 من ندانم ز نگاه تو چه خواندم اما... دانم این چشم همان قاتل دلخواه من است 👀💙 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1727 دلتنگ بارانم در حوالی پاییز لبریز تر از دریا غمگین تر از هر چیز میگویم و میرم چند جمله سربسته عاشق ش ... عاشقت بودم ولی ناجور سوزاندی مرانقره داغش میکنم دل را اگر یادت کند 🙂🩶 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1727 گفتم فراق تا کی؟ گفتا که تا تو هستی!گفتم نفس همین است؟ گفتا سخن همان است#فیض_کاشانی گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم غم از دل برود چون تو بیایی🙂🦋 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
ندلعیبهختوک عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 11073 من ندانم ز نگاه تو چه خواندم اما... دانم این چشم همان قاتل دلخواه من است 👀💙 اسمان بار دگر از تو سرآغاز گرفت ماه امشب بعد بوسیدن تو جان گرفت نجم افلاک ز رخسار تو الهام گرفتدل من بعد تو از عشق تو ایمان گرفت💕😘 دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود
ندلعیبهختوک عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 11073 عاشقت بودم ولی ناجور سوزاندی مرانقره داغش میکنم دل را اگر یادت کند 🙂🩶 چ زیبا اشعار خودتون هستند؟👏🏻👏🏻👏🏻 دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود
آقای__مفتون عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 2632 گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم غم از دل برود چون تو بیایی🙂🦋 گر بیایی دهمت جان، ور نیایی کُشدم غممن که بایست بمیرم، چه بیایی چه نیایی#سعدی کانال ادبی «ابیات ناب» در ایتا | Abyate_naab@
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1727 اسمان بار دگر از تو سرآغاز گرفت ماه امشب بعد بوسیدن تو جان گرفت نجم افلاک ز رخسار تو الهام گرفتدل من ... رژ به لب مالیدن او آخر بیهودگیستفکر کن دیوانه ای شکر ب خرما میزند! 👀🩵 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
ندلعیبهختوک عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 11073 عاشقت بودم ولی ناجور سوزاندی مرانقره داغش میکنم دل را اگر یادت کند 🙂🩶 من تو را باران ک نه، قد شن های بیابان دوست دارم من تو را بیشتر از پیچش یک زلف پریشاندوست دارممن همان پیکرهی خسته دلی با پر بستهم از همان روز اول تا به ازل با تو نشستم دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود