2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کم کممرغ هم باید حذف کنیم از سفره مون

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
حالا جدا از مواد خوراکی انقدر خودتونو درگیر این قسطها نکنین بعضی ها فکر میکنن واسشون داره ارزون تموم ...

بخدا هیچ کار خاصی نمیکنیم

هیچی!

دونفریم کلا

میشه لبخند بزنی؟
الهی بمیرم برات

سلام عزیزم ...

ببخشید میشه تو اپلیکیشن اسنپ ...بخش سرمایه گذاری با کد دعوت من

EydFeZADy

ثبت نام کنی ..یه جفتمون طلا میده ....من خیلی نیاز مالی دارم ....با این کار کمک بزرگی بهم میکنی ...البته اگه دوستداشتی

حالا جدا از مواد خوراکی انقدر خودتونو درگیر این قسطها نکنین بعضی ها فکر میکنن واسشون داره ارزون تموم ...

☹️🫤🙄

هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

قبلا لوازم ارایش میخریدم از اسنپ

الان پول ندارم سمتش برم

میشه لبخند بزنی؟