2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کممرغ هم باید حذف کنیم از سفره مون

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

خدا بهمون رحم کنه😭

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

حالا جدا از مواد خوراکی انقدر خودتونو درگیر این قسطها نکنین بعضی ها فکر میکنن واسشون داره ارزون تموم ...

بخدا هیچ کار خاصی نمیکنیم

هیچی!

دونفریم کلا

میشه لبخند بزنی؟
الهی بمیرم برات

سلام عزیزم ...

ببخشید میشه تو اپلیکیشن اسنپ ...بخش سرمایه گذاری با کد دعوت من

EydFeZADy

ثبت نام کنی ..یه جفتمون طلا میده ....من خیلی نیاز مالی دارم ....با این کار کمک بزرگی بهم میکنی ...البته اگه دوستداشتی

حالا جدا از مواد خوراکی انقدر خودتونو درگیر این قسطها نکنین بعضی ها فکر میکنن واسشون داره ارزون تموم ...

☹️🫤🙄

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

قبلا لوازم ارایش میخریدم از اسنپ

الان پول ندارم سمتش برم

میشه لبخند بزنی؟