2777
2789
عنوان

عاشق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 51 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بابا یارو تو رو پشت تلفن نمیبینه. استرس چی.

من این دفعه که بیاد کل تلاشمو میکنم اگه نشد لحظه آخر رفتن شو بهش میگم آخه بدتر از همه شرایط گفتن شو ندارم نباید مارو با هم ببینن بد میشه آخه داستان خواستگاریش تا پای قضیه مهریه هم رفته و من خبر نداشتم

نه واقعا مقصری😂

وای اون دفعه که اومد بودن گفتم خوراکی میخام فلان هوس کردم رفت کلی خوراکی گرفت تو بارون خودشم دوتا بیشتر نخورد این دفعه هم شارژر میخواستم برف بارون بود تو کوچه هم نیرو ویژه پلیس بود رفت برام شارژ آورد گوشی خودشم آیفون بود من تایپ سی برام آورد ولی من خیلی بد خرابش میکنم تو جمع برگشتم گفتم من که شارژ نخواستم گوشیم ۹۰ درصد من برا یکی دیگه خواستم

ینی خانوادش با خانوادت حرف زدن راجع به مهریه اینا؟

نه خودش با مامانم و داییم رفته بودن طبقه پایین همه با مامان اون بحث راجب من بود من خبر نداشتم مغرشو شست شو دادن بهم سرد شده وقتی من رفتم طبقه پایین دیدم یهو بحث کشیدن به دلار که نفهمم

نمیشه به مامانت بگی ؟

نه مامانم ازش خوشش نمیاد میگه همش سیگار میکشه معتاد ولی ورزشکار بعدشم یچیزی فهمیدم خب یه طلسم بود از من که مانع ازدواجم میشده یعنی بختم بستن همین چند روز پیش دعانویس ۵ میلیون میخواست میگفت خیلی قوییه فلان راست میگفت من خیلی خواستگار دارم دکتر مهندس ولی همه کنسل میشد یهو مثل این الان اون طلسم رو شکسته نمیدونم این دفعه که بیاد پیشم فرق داره

۵ تومن دادی؟؟؟؟

اره جالبه اگه بدونی کی طلسم کرده یکی از فامیل خودمون چونکه دختر داره خودش و میخواد به مجتبی یعنی همونی که عاشقشم قالب کنه سر سفره دخترش و نشوند روبه رو اون به زور دخترش شبیه عجوزس ریش داره حتی هی مجتبی رو به حرف میکرد ای نمک بده آب بده بخت منم اون بست یادم بهم همش شکلات میداد