2777
2789
عنوان

عاشق شدن

628 بازدید | 51 پست

سلام بچها من عاشق یک پسر که نمیشه گفت یه مرد واقعی شدم خیلی با شخصیت آروم با احساس و با شعوره تو فامیل مونه از راه دورن خیلی کم میان اینجا اون یکبار اومد سمتم من محل ندادم حالا نمیدونم شوخی بود یا چی خواستگاری کرد با خنده اما الان من عاشقش شدم اون باز بهم محل نمیده نمیدونم چیکار کنم برم باهاش منطقی حرف بزنم آخه اختلاف سنی داریم شهر دور نمیشه که بریم تو رابطه نمیدونم چیکار کنم بگین منم از وقتی که اومدن چند وقت پیش رفتن خیلی وابسته شدم همش بهش فکر میکنم و همش میخام که خودم رو تغییر بدم آخه به نظرم سن عدد و خیلی از هنر پیشه ها بازیگر ها اختلاف سنی دارن من همش دنبال اینم که خودمو قیافمو تغییر بدم نمیدونم ولی از یک طرف میگم اونی که دوست داشته باشه تورو همونی که هستی میخواد و تغییرات نمیده بگین بیخیال عشقم شم با منطقی برم جلو شرایط رابطه هم ندارم خانوادام مشکل دارن با این موضوع اگه دیر بجمبم دیر میشه از دستش میدم من چندبار که این تاپیک میزارم کسی راه حل نمیدن لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه باز تو عاشق یک آدم با شخصیت شدی محل نمیده ..من عاشق یک آدم بی شخصیت شدم بازم محل نمیده....سعی ک ...

نشون میدم چراغ راهنما گذاشتم براش یکم میاد جلو مثلا وقتی میرم دستشویی توی راه رو دنبالم میاد یا وقتی تو حیاط خلوتم تنها یا وقتی تو آشپز خونم هرجا که من تنها باشم اونم اونجاست همش میخواد حرف بزنه و میترسه مثل دفعه قبل ضایع شه

نشون میدم چراغ راهنما گذاشتم براش یکم میاد جلو مثلا وقتی میرم دستشویی توی راه رو دنبالم میاد یا وقتی ...

خب تو اون موقع یه لبخندی بهش بزن و برو باهاش صحبت کن صحبتی که توش چراغ سبز باشه همون جا پیشنهاد میده اگه حسی بهت داشته باشه

تو اینستا بهش ریکوست بده. اگه کسی دوست داشته باشه همینطوری که هستی قبولت داره. چن سال اختلاف سنی دار ...

تقریبا ۱۳ سال اختلاف سنی من دقیقا نمیدونم اون چند سالش

خب تو اون موقع یه لبخندی بهش بزن و برو باهاش صحبت کن صحبتی که توش چراغ سبز باشه همون جا پیشنهاد میده ...

قبلا بهم پیشنهاد ازدواج داده بابا من میترسم برم جلو

من تقریبا ۲۰ اینا ۲۱

طرف کارش چیه؟ ساده خام نشی. با عقلت پیش برو. ب قصد ازدواج نرو جلو. بزار بشناسیش. حتماااا به یکی از اعضای خانوادت که ازت بزرگتره و عقلش میرسه مثل خواهری چیزی بگو اگه باهاش آشنا شدی.

:)

قبلا بهم پیشنهاد ازدواج داده بابا من میترسم برم جلو

خب دیگه وقتی نری باهاش حرف بزنی میپره ...چون اون میترسه دوباره بیاد حرف بزنه بزنی تو پرش ...خودت باهاش زیاد حرف بزن مابین حرفات بهش لبخند بزن میفهمه من نمیگم مستقیم بهش بگو دوست دارم فقط راه رو باز کن که اون بگه

طرف کارش چیه؟ ساده خام نشی. با عقلت پیش برو. ب قصد ازدواج نرو جلو. بزار بشناسیش. حتماااا به یکی از ا ...

بوتیک لباس داره تو تهران زندگی میکنن وضع مالی شون هم خوبه اما توجه منو شخصیتش جذب کرد هیچ مردی به خوبی اون ندیدیم خیلی رمانتیک خیلی با شخصیت شبی که از من خواستگاری کرد نزدیک بود لب بگیره😂😂😂

تو ایسنتا بهش ریکوست بده این خودش چراغه

بابا من قبلاً با پیج خودم فالوش داشتم پیجم پرید پیج فیک زدم درخواست فالو دادم انقد نمیدونم چون دختر عزیزم قبول نمیکنه خیلی باشخصیت