2777
2789
عنوان

عاشق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 51 پست
خب دیگه وقتی نری باهاش حرف بزنی میپره ...چون اون میترسه دوباره بیاد حرف بزنه بزنی تو پرش ...خودت باه ...

آخه من میخوام باهاش حرف بزنم دعوامون میشه من زبونم تند تیکه میندازم بدون فکر اخم میکنه

آخه من میخوام باهاش حرف بزنم دعوامون میشه من زبونم تند تیکه میندازم بدون فکر اخم میکنه

خب ننداز عزیز من چکاریه بزار عقد کنین بعد هرچی خواستی تیکه بنداز الان این کار رو انجام بدی فکر میکنه بداخلاق هستی و دوستش نداری در نتیجه میره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خیلی با شخصیته. یهو خواسته بچسبه لب بگیره اول کار🙄

وقتی خواستگاری کرد ما وسط مراسم بودیم منم با لباس ناجور لختی جلو کل فامیل خواستگاری کرد من از ذوق ترس لال شدم اون موقع اصلا ازش خوشم نمی اومد بعد مامانم یجوری ضایعش کرد که به بهونه خریدن سیگار رفت نیومد ما تو ۲ شب اونجا بودیم نیومد خیلی برخورد بهش جلو کل فامیل دست منو گرفت روبه مامانم گفت اینو میدی به منااا گرفتمش تموم شد

خب ننداز عزیز من چکاریه بزار عقد کنین بعد هرچی خواستی تیکه بنداز الان این کار رو انجام بدی فکر میکنه ...

اره خب اخلاقمه وقتی یکیو خیلی دوست دارم اذیتش میکنم دفعه پیش انقد بهش تیکه انداختم دیگه باهام سنگین الانم میاد مثلا میگه سلام من رد میشم محل نمیدم بعد من میگم خدافس انگار نمبینع

چرا مامانت ضایعش کرد

مامانم اومد دست منو گرفت گفت بریم دیگه دیره بعدشم بهش گفت نخیر نمیدم این هنوز بچس بلد نیست تخم مرغ بشکنه اینا فردا صبحش دیگه بهم محل نداد از همون موقع سرد باز بعد شهر یکم فروکش کرد باهم شوخی کردیم انقد حتی تخریبش کردم الان که بعد یکسال اومدن بهم محل سک نمیده

اره خب اخلاقمه وقتی یکیو خیلی دوست دارم اذیتش میکنم دفعه پیش انقد بهش تیکه انداختم دیگه باهام سنگین ...

تقصیر خودته پس بنده خدا از کجا بفهمه بهش علاقه داری تیکه که میندازی با لحن بدم جوابش کردی میخوای بهش الهام شه رفتارهایی که باهاش کردی بیشتز نشون دهنده نفرته تو مثل من نکن دقیقا کارای تو رو میکردم طرف پرید پشت سرشم نگاه نکرد

تقصیر خودته پس بنده خدا از کجا بفهمه بهش علاقه داری تیکه که میندازی با لحن بدم جوابش کردی میخوای بهش ...

من میگم برم باهاش منطقی صحبت کنم یا جوابش اره یا نه من از این مارمولک بازیا خوشم نمیاد

من میگم برم باهاش منطقی صحبت کنم یا جوابش اره یا نه من از این مارمولک بازیا خوشم نمیاد

نه اینطوریم نکن بعدا اگه اوکی هم بشین همش این موضوع رو میزنه تو سرت تو فقط مقدماتش رو بچین اعتراف رو بنداز گردن اون😂

نه اینطوریم نکن بعدا اگه اوکی هم بشین همش این موضوع رو میزنه تو سرت تو فقط مقدماتش رو بچین اعتراف رو ...

وای تو راهرو داشت با خودش راه میرفت حرف میزد من تو اتاق بودم در اومدم ترسیدم خوردم بهش گفت ببخشید شروع کرد به در آوردن جورابش مثل اینایی که وضو میگیرن هول کرد بعدش که اومد جورابش پاش بود اهل نمازم نیست میخواست یچزی بگه منم یجوری اخم کرد شونم زدم بهش رد شدم کلا با من صحبت که میکنه جواب نمیدم حتی سلامشو

فقط مستقیم نگو. تو فامیل نکن. غیر مستقیم باشه حداقل اوکی. ولی مستقیم نگو. تو فامیل پدرتو در میارن بع ...

دیر میشه بخدا قصد ازدواج داره خودش میگفت همش میترسم یهو کارت عروسیش برسه