2777
2789
عنوان

کسی بوده که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 88 پست
خيليم ريزه ميزم ولي متاسفانه رفتاراي عجيب زياد دارم و واقعا نميفهمم دارم چكار ميكنم مثلا انقدر سرم م ...

عاااشقتم😂

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید قلق همدیگرو داشته باشین مثلا شوهرمن دیرعصبانی میشه اما وقتی عصبانی بشه واااای خب منم تو اون مواقع ک معمولا خونه ایم ی چایی میزارم براش میرم حموم تاحاضرجوابی نکنم میام بیرون اروم شده 

یکی ازبزرگان میگن پایداری  زندگی10قسمته که9تاش گذشته

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

با هم گفتگو داشته باشين 

ولي سعي كنيد حرمت ها رو از بين نبريد 

به هر حال زير يه سقف زندگي كردن نياز به تفاهم داره 

دو تا آدم تا بخوان همديگرو بشناسن ممكنه كمي طول بكشه 

اول در مورد نقاط مشترك حرف بزنيد 

و اينكه سعي كنيد به نفاوتهاي همديگه احترام بذاريد

بر باد سپردم دل و جان تا به تو آرد ...
باید قلق همدیگرو داشته باشین مثلا شوهرمن دیرعصبانی میشه اما وقتی عصبانی بشه واااای خب منم تو اون موا ...

من گذشت ندارم صادقانه بگم😆

اگه گذشت میکردم و میتونستم چشم ببندم رو کارای خانوادش همین دعوارو هم نداشتیم زندگیم بهشت بود

مردا دوس ندارن عیبهای خانوادشونو همش بکوبونیم تو سرشون من یه بار داشتیم در مورد مادر ش حرف میزدیم گفتم اینارو میگم تا توهم بشناسیشون گفت من خودم پدرو مادرمو میشناسم اگه یه موقع هم چیزی گفتن تو جواب نده گفت تو با من زندگی میکنی خانوم منی پس فقط حرفای من باید واست مهم باشه

عاشقم بمون همیشه$باورم همیشگی شه$فرق بودو نبودت $فرق مرگو زندگی شه
با هم گفتگو داشته باشين  ولي سعي كنيد حرمت ها رو از بين نبريد  به هر حال زير يه سقف زندگ ...

3سال عادیه واسه شناخت و دعوا ؟ 😔

عاااشقتم😂

خالاصه اينو بگم من اول تغيير كردم مثلا ديگه فحش ندادم به خانوادش  

و خودم اروم شدم و اونم اروم تر از من شد كلي محبتش كردم و اونم از من و مشاور ياد گرفت شروع كرد به محبت كردن كمكم فهميد مقصر اصلي خانوادش بودن و تهديدشون كرد كه نميره اونجا ديگه اونام خيلي عاشقشن مجبور شدن عذر خواهي كنن و نه مادر شوهرم بلكه دوتا جاريام هنوز بهم ميگن شما منم احترامشون ميزارم و كاري به كارشون ندارم هر چي بهم ميگن بيا چون تجربه دارم ميگم نه ممنون فلان جا كار دارم خيلي ارتباطم و كم و كم رنگ كردم فقط حالت خيلي خيلي رسمي و اين بلايي بود كه خودشون سر خودشون اوردن 

مردا دوس ندارن عیبهای خانوادشونو همش بکوبونیم تو سرشون من یه بار داشتیم در مورد مادر ش حرف میزدیم گف ...

واااااای دقیقا عین شوهر من میگه😨

نه اصلا عادي نيست 

ولي بايد راهكاري براش پيدا كنيد 

گذشت صبوري 

آرامش 

انتقاد پذير بودن 

اينا رو همه بايد ياد بگيرن 

وگرنه زندگي جهنم ميشه

بر باد سپردم دل و جان تا به تو آرد ...

استارتر شما یه چند بار از کارای خانوادش چیزی نگید از خونه اونا اومدید باهاش مهربون باش ببین دیگه دعوا و بحث دارید یا نه

عاشقم بمون همیشه$باورم همیشگی شه$فرق بودو نبودت $فرق مرگو زندگی شه
من گذشت ندارم صادقانه بگم😆 اگه گذشت میکردم و میتونستم چشم ببندم رو کارای خانوادش همین دعوارو هم ند ...

من بخاطر تفاوت فرهنگ خانواده هامون اومدم ی شهر کویری 700کیلومتر فاصله زندگی میکنم نزار خانوادش زندگیتو بهم بریزه 

ب شما برنخوره اما من گاهی دربرابر رفتار بعضیا خودمو نیزنم ب خریت میگم بزار فکر کنه من احمقم اون زرنگی کرده بجاش دیگه اعصابمون بهم نمیریزه وگرنه هم شوهرم تیزبازیای مامانمو میفهمه هم من اراجیف مامانشو ولی دوتامون میگیم فدای ی تار موت

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.