2777
2789
عنوان

کسی بوده که ...

567 بازدید | 88 پست

کسی هست که تا 2.3 سال اول زندگی با شوهرش اختلاف و دعوا داشته باشن بعدش کم کم لم هم دستشون بیاد و الان اوکی شده باشن ؟ 

میخوام ببینم تا 2.3 سال اول عادیه این دعوا و بحث ها ؟؟؟

ما 3سال شده ولی هنوز اختلاف نظر و بحث و دعوا داریم حرمت ها خیلی از بین رفته حتی بین خانواده ها... نمیدونم  از کجا و چطور درستش کنم 

کمکم کنین 😔

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من در صورتی عادیه که مشکلاتتون در یه زمینه ی خاص نباشه.یعنی بتونین مشکلات قبلی تونو حل کنین .چون موضوعات مختلفی تو زندگی میتونه باعث بحث زن وشوهر بشه.و اینکه این مشکلات چقدر زندکیتونو تحت تاثیر قرار بده.

به نظر من در صورتی عادیه که مشکلاتتون در یه زمینه ی خاص نباشه.یعنی بتونین مشکلات قبلی تونو حل کنین . ...

ما سر خانوادش خیلی دعوا داریم 

اصن باهم دعوا نداریم فقط سر اوناس 

شوهرمم خانواده دوست نیس طرفداری کنه ولی کاریم نداره اگه خطایی کنن ینی نمیره بهشون بگه منم خطاها و حرفاشون خیلی رو مخم میره جوری که توی خونه راه میرم فکر میکنم و راجعبش با خودم حرف میزنم تو خیالم دعوا میکنم باهاشون ودبدتر میشم و دعوام میشه با شوهرم 

3سااااله بساطمون همینه

عزیزم من تجربه مشابه نداشتم، امّا به نظرم با مرحعه به روانشناس و مشاوره همه چیز بهتر و حتی رفع صد در ...

پست اخرمو بخون 😔

ما سر خانوادش خیلی دعوا داریم  اصن باهم دعوا نداریم فقط سر اوناس  شوهرمم خانواده دوست نی ...

مثله منی دقیقا.منم تنها مشکلم با همسرم همینه.هیچ کاریشم نتونسم بکنم .چون یه عمر با این خصلت بزرگ شده که به بزرگترش نباید حتی بگه تو

مثله منی دقیقا.منم تنها مشکلم با همسرم همینه.هیچ کاریشم نتونسم بکنم .چون یه عمر با این خصلت بزرگ شده ...

بچمون 2سالشه دیگه خسته شدم دلم میخواد بدونه اونا دارن بد میکنن دلم میخواد بفهمه من واسش میمونم

اگه محل زندگیتون نزدیک خونوادشه هرچه زودتر از اونجا برید . من و شوهرم عاشق همیم هیچ مشکلی باهم نداریم اما امان از یکسالی که کنار خانواده شوهر تو یه ساختمون زندگی میکردیم همش دعوا و جر و بحث داشتیم همشم مربوط به خانواده ها بود . از وقتی از اونجا رفتیم یه شهر دیگه زندگیمون عالی شده. 

بعدم تو عیبای خونوادشو اینقدر توسر شوهرت نزن خب اون که نمیتونه به خاطر تو خونوادشو عوض کنه. فقط سعی کن کمتر برخورد کنی باهاشون تا کمتر به مشکل بخوری.

من همین الانشم که یه شهر دیگه هستیم اخر هفتهها که میریم اونجا فقط دعوا داریم دیگه باید تا میتونی دمتو از تله دور کنی

هر روشی که بلد بودمو پیش گرفتم ولی هیچی به هیچی.به نظرم شمام خودتو خسته نکن.سعی کن رفت و امدتو کم کن ...

ینی هیچ امیدی نیس؟ 😔

اگه محل زندگیتون نزدیک خونوادشه هرچه زودتر از اونجا برید . من و شوهرم عاشق همیم هیچ مشکلی باهم نداری ...

فاصله داریم هفته ای یبار شاید بریم ولی همونم با کارا و حرفاشون تا 2ماه دعوا درست میکنن