2777
2789
عنوان

کسی بوده که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 88 پست
بچمون 2سالشه دیگه خسته شدم دلم میخواد بدونه اونا دارن بد میکنن دلم میخواد بفهمه من واسش میمونم

میفهمه ولی نمیتونه اونارو کنار بزاره اونام براش زحمت کشیدن.وقتی شوهرت نمیتونه رفتارشو با خونوادت تغییر بده .باید سعی کنی خودت طوری رفتار کنی گه کمتر زحر بکشی.اونم بستگی داره که خ شوهرت چه خصلت های بدی دارن

فاصله داریم هفته ای یبار شاید بریم ولی همونم با کارا و حرفاشون تا 2ماه دعوا درست میکنن 

به نظر من زرنگ باش.من جدیدا هر حرفی بهم میزنن سریع جوابشونو میدم.اونام فهمیدن من اون عروس کم زبون تو سری خور که فکر میکردن انگار نیستن.برا همین کمتر هم حرف ناراحت کننده میزنن بهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمه ولی نمیتونه اونارو کنار بزاره اونام براش زحمت کشیدن.وقتی شوهرت نمیتونه رفتارشو با خونوادت تغی ...

تیکه طعنه دوتا خواهراش و اینکه مادرش میخواد هنوزم حاکم باشه حرفش واسه پسرش یجورایی بجای منم تصمیم بگیره مثلا شوهرم مریض بود رفته بودیم اونجا تا یجیزی میخواستم بدم بهش ازم میگرفت میکفت نه اینو نده خودم اینو میبرم واسش ولی میدیدم چند دقیقه بعدش خودش همونو داره میذاره دهن شوهرم

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
به نظر من زرنگ باش.من جدیدا هر حرفی بهم میزنن سریع جوابشونو میدم.اونام فهمیدن من اون عروس کم زبون تو ...

چقدد دوس دارم جواب بدم منم ولی تلنبار میشه میریزم سر شوهرم یا با خودم بارها و بارها خیالی دعوا میکنم باهاشون 😢

میشه مشکلت رو بگی و اینکه چطور رفعش کردین

مشكلم خيلي بد بود با خانواده شوهرم دعوام شد و كلي فحش دادم و جيغ كشيدم  مقصر بودن و پرو بازي در اوردن شوهرمم ازشون اون موقع حمايت كرد و فحش دادن هاي منو مرد بهونه برا حمايتشون خب حقم داشت ولي من ادمي نيستم كه كسي قلقلكم بده فحش نخوره. چند بار كتك كاري كرديم مثلا ميزد منو منم ميگفتم من زني نيستم كه كتك بخورم بايد بخوري ميزدم خيلي وحشتناك بودم وجز خودم طاقتشو كسي نداره ميدونم خلاصه سر ي موضوع انقدر دعوامون شد كه من رفتم خونمون ٢ هفته نيومد داشتم دق ميكردم بعد زنگ زد گفت ميخواي چكار كني  گفتم مشاوره فقط 

مشكلم خيلي بد بود با خانواده شوهرم دعوام شد و كلي فحش دادم و جيغ كشيدم  مقصر بودن و پرو بازي در ...

زورت چه جوری میرسید شوهرتو بزنی.سر من داد بزنن گریم در میاد .بدنم میلرزه😮😮😮

شوهرت مجبورت میکنه خونه ی مادرش اینا بری؟

میگه نرو نیا اگه اذیتت میکنن 

ولی نرمم مادرش زنگ میزنه گله میکنه میره رو مخم ... ببین شوهرم همش میگه اره فلانی غلط کرد مثلا مادرم غلط کرد خواهرام گوه خوردن این حرفو زدن ولی جدیدا دیگه جلوشون هیچی نمیگه اونا هم میتازونن واسه خودشون 

منم میگم پشتشون میکی غلط کردن اونا نمیشنون که وقتی میبینن هیچی نمیگی بل میگیرن بیشتر میکوبن منو 

کلا اینو بگم شوهرم مدافع منه ولی فقط پشت اونا 

میگه نرو نیا اگه اذیتت میکنن  ولی نرمم مادرش زنگ میزنه گله میکنه میره رو مخم ... ببین شوهرم هم ...

دختر خب شوهرت میگه نیا خونه ی مادرم.دمبال دردسر نگرد.من از خدام بود همچین مجوزی داشتم.من جای تو بودم پا نمیزاشتم خونشون.کیف دنیا و اخرتو میبردم.زنگم زد بگو ببهشید من هرجا صلاح بدونم میرم.ندونم نمیرم.تمام

فک کنم مادرشوهرت ازون چرب زبوناس😂😂😂

خیلی جلبه خییییییبیلی موذیه خیییییلی 

جلوی شوهرم یجوره پشتش یجور دیگهد

واسه همین گاهی شوهرم باور نمیکنه بده 

دختر خب شوهرت میگه نیا خونه ی مادرم.دمبال دردسر نگرد.من از خدام بود همچین مجوزی داشتم.من جای تو بودم ...

اخه مشکل همینجاس دعوا که میشه شوهرم میگه نرو ولی بعد 2هفته منتش هست که من بخاطر تو نرفتم و اینحرفا ... نرفتنه به حرف مفت خودشو ننش نمی ارزه

ما سر خانوادش خیلی دعوا داریم  اصن باهم دعوا نداریم فقط سر اوناس  شوهرمم خانواده دوست نی ...

وا. عزيزم كارت خيلي اشتباهه. هر قدر هم كه از خونواده اش بدت بياد تا زماني كه خودش خوبه اصلا نبايد بذاري تو روابط تو و شوهرت تاثير منفي بذاره

اي كاش آدمي وطنش را هم چون بنفشه ها مي شد با خود ببرد هر كجا كه خواست🌺🌺

[QUOTE=59327149]خیلی جلبه خییییییبیلی موذیه خیییییلی  جلوی شوهرم یجوره پشتش یجور دیگهد واسه همین گاهی شوهرم ب ...[/شوهر تو م دقیقا مثله من خونوادش هرکاری کنن در نهایت احترام از طرف پسرشون میبینن.پس با انتظار بیهوده از شوهرت خودتو اونو اذیت نکن.خودت باید با رفتارات این موصوع را حل کنی]