2777
2789
عنوان

کسی بوده که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 88 پست
میگه نرو نیا اگه اذیتت میکنن  ولی نرمم مادرش زنگ میزنه گله میکنه میره رو مخم ... ببین شوهرم هم ...

كلا اين رو بدون مردا هيچ وقت مادرشون رو كنار نمي ذارن به خاطر زنشون. به نظرم سياست نداري. يه مدت باهاشون رفت و آمد نكن خب. 

اي كاش آدمي وطنش را هم چون بنفشه ها مي شد با خود ببرد هر كجا كه خواست🌺🌺
وا. عزيزم كارت خيلي اشتباهه. هر قدر هم كه از خونواده اش بدت بياد تا زماني كه خودش خوبه اصلا نبايد بذ ...

میدونم خودمم 😔

ولی دست خودم نیس دوس دارم همیشه حامیم باشه حمایتم کنه ... میدونم کارم اشتباهه سر شوهرم خالی میکنم هردفه میگم بدی کردن جوابشونو بدم ولی بازم دهنم قفل میشه و سر شوهر بیچارم خالی میکنم

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی جلبه خییییییبیلی موذیه خیییییلی  جلوی شوهرم یجوره پشتش یجور دیگهد واسه همین گاهی شوهرم ب ...

خب اون سياست داره تو هم خيلي ساده اي. 

اي كاش آدمي وطنش را هم چون بنفشه ها مي شد با خود ببرد هر كجا كه خواست🌺🌺
اخه مشکل همینجاس دعوا که میشه شوهرم میگه نرو ولی بعد 2هفته منتش هست که من بخاطر تو نرفتم و اینحرفا . ...

بازم من جای تو بودم یه مدتی نمیرفتم کلا.من یه زمانی اینکارو کردم خودشون چندبار زنگ زدن بیا.رفتاراشون تا یه مدت بهتر شد 😂😂😂😂

میشه مشکلت رو بگی و اینکه چطور رفعش کردین

بعد كه اومدم خونم با خانوادش يك سال نرفتم و بيام قهر قهر.   اونم نميومد و من تنها ميرفتم  خيلي شرايط خوب شد كم كم ازم خواست برم و قول داد كه اونا هم عذر خواهي كنن تا الان ٨ بار عذر خواهي كرده و تهش ميگه حلالم كن منم گفتم نميكنم تا ببينم چطوري جبران ميكني ديگه خونشون كه ميرم لام تا كام حرف نزدم باهاش وحشتناك پشيمون شدن اخلاق شوهرم خيلي عوض شده كم كم فهميد حق با من بوده اصلا بيشتر دو هفته يك بار نميگه بريم پيش خانوادم همش به مامانش ايراد ميگيره و گفته كه رعايت كنه حريمش و با من اونم فهميده همسرم پشتمه ديگه حتي تو حرف زدنم رعايت ميكنه ي جا كه ميرم چون گير الكي دادن به من همه جلوم بلند ميشن دست به سياه و سفيد نزدم ديگه همشون زنگ زدن و يكي يكي عذر خواهي كردن چون شوهرم بهشون محل نذاشت و مجبور شدن.   ١٠٠٠ بار از خانوادم عذرخواهي كردن ولي بابام خيلي مغروره محلشون اصلا نداد زياد 

كلا اين رو بدون مردا هيچ وقت مادرشون رو كنار نمي ذارن به خاطر زنشون. به نظرم سياست نداري. يه مدت باه ...

اتفاقا وابستگی نداره بهشون همیشه هم میگه من از زنم محبت میخوام محبت مادرم مفت چنگه شوهرش به منچهد... ولی 2هفته نره منتشو میذاره 

ما سر خانوادش خیلی دعوا داریم  اصن باهم دعوا نداریم فقط سر اوناس  شوهرمم خانواده دوست نی ...

عزیزم منم دقیقا عین شما اصلا با شوهرم مشکلی ندارم فقط بحث سر خانوادشه تو هفته شاید یک روزشو خوش بودیم بعد تا میرفتیم خونه مادرشوهرم میومدیم دعوامون میشد منم مثل شما از یه جایی به بعد خسته شدم انتظار داشتم شوهرم کاری کنه تا یه روز خودش به تنگ اومد زنگ زد به خواهرشوهرم هرچی از دهنش درومد گفت اول خوشحال شدم طرف منو گرفته ولی بعد پشیمون شدم چون از اون روز به بعد بی محلی ها شروع شد تیکه انداختن هاشون بیشتر شد و خیلی چیزای دیگه این قضیه مال سال اول زندگیمه خودم خسته شدم دیگه به خواهر بزرگم گفتم بهم گفت سعی کن تو زندگیت آب باشی نه آتیش سعی کن گذشت کنی بم گفت تو هفته ای یه بار نه فوقش دوبار میری اونجا تحمل کن انا هم اگه حرفی میزنن از سر حسادته چرا اوقات خودتو شوهرتو تلخ میکنی بهم گفت میری اونجا بحث درست نکن با شوهرت باهاش یواشکی بگو بخند تحویلش بگیر اگه از بیرون میاد بهش بگو عزیزم چی میخوری برات بیارم گفت بزار بدونن رفتار اونا تو زندگیتون هیچ تاثیری نداره گفت اصلا تو اون ساعتایی که اونجایی بعدش به فراموشی بسپر گفت اگه هی بخوای پیش شوهرت گله کنی غر بزنی اونم یه روز خسته میشه خدا نکنه مردی هم از زندگیش دیگه خسته بشه. دوست عزیز من همین راهکارو پیش گرفتم الان بعد 8 سال زندگی با دوتا بچه بازم بعضی وقتا که دلگیر میشم خودش میفهمه و حق به من میده اصلا خیلی زیاد خونه خانوادش نمیره چون دیگه فهمیدن زندگی مگه چقدر طولانیه که میخوای همش جنگ و دعوا داشته باشی در حالی که میتونی بهترین لحظاتو در کنار هم داشته باشین ما الانم بحثمون میشه ولی نه دیگه سر خانواده سر چیزای کوچیک اونم زود تموم میشه الان ما با دوتا بچه حیلی خوشبختیم نزار شوهرت خسته بشه چون جبران ناپذیر

كلا اين رو بدون مردا هيچ وقت مادرشون رو كنار نمي ذارن به خاطر زنشون. به نظرم سياست نداري. يه مدت باه ...

کنار نمیزارن.ولی بعصی مردا جذبه دارن و اجازه نمیدن خونوادسون زندگیشونو خراب کنه.نمونشو داربم.بستگی داره پسر چقدر جذبه داشته باشه بقیه روش حساب کنن و مدافع حقوق زنش باشه

بعد كه اومدم خونم با خانوادش يك سال نرفتم و بيام قهر قهر.   اونم نميومد و من تنها ميرفتم   ...

منم ارتباطمو کم کنم ینی؟ الان هردوهفته یبار یا هفته ای یباره

زورت چه جوری میرسید شوهرتو بزنی.سر من داد بزنن گریم در میاد .بدنم میلرزه😮😮😮

خيليم ريزه ميزم ولي متاسفانه رفتاراي عجيب زياد دارم و واقعا نميفهمم دارم چكار ميكنم مثلا انقدر سرم ميكوبيدم تو ديوار تا خون بيفته ميگفت نكن حلش ميدادم قبلا بهش گفته بودم بزني ميخوري از من من دختري نيستم كه كسي بخواد بزنتم ميزدم باز ولي منم ميزدمش از ترس اينكه نرم شكايت كنم  ميزاشت بزنم چون ميدونست ميزنمش 

عزیزم منم دقیقا عین شما اصلا با شوهرم مشکلی ندارم فقط بحث سر خانوادشه تو هفته شاید یک روزشو خوش بودی ...

مرررسی از راهنماییت و اینهمه زحمت تایپ😍