2777
2789
عنوان

کسی بوده که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی نمیان  من دوست ندارم شوهرم قطع رابطه کنت با خانوادم

من که شوهرم میگه .نیای منم نمیام.بستگی داره به روحیه ی شوهرت.ولی اگه م بیادبعید میدونم با خوشی و خوشحالی بیاد

به نظر من هفته ای یک بار برو با شوهرت برو با شوهرتم بیا هرچی هم گفتن اصلا مهم نباشه برات والا بخدا تا کی میخوای اعصاب خودتو شوهرتو خورد کنی اصلا اون بچه که تو دعوای شماست چه گناهی کرده. 

به نظر من هفته ای یک بار برو با شوهرت برو با شوهرتم بیا هرچی هم گفتن اصلا مهم نباشه برات والا بخدا ت ...

اوهوم خودمم خسته ام 😢

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
دوست خوبم از من به تو نصیحت نزار هیچ چیزو هیچ کس رابطه زناشویی تونو خراب کنه ببین من اوایل کاری میکر ...

مرررررسی از راهنماییت 

تو این ماه عزیز سررنماز واسم دعا کن خدا بهم قوت بده بتونم ندید بگیرمشون خیلی دعام کن 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
مرررررسی از راهنماییت  تو این ماه عزیز سررنماز واسم دعا کن خدا بهم قوت بده بتونم ندید بگیرمشون ...

انشاالله اگه بخوای میتونی دیگه بدتر از من نیست که بهم تهمت دزدی زدن. همیشه یه خدایی هست که به موقع جواب میده اگه به ناحق باشه تو هم بسپر به خدا چون از دست بندش کاری بر نمیاد ببین چه جوری خودش چوب تو آستینشون میکنه به جای اینکه خودخوری کنی و اعصاب شوهرتو بهم بریزی بگو خدایا خودت شاهدی ببین چقدر آروم میشی

بنظرم اگرم نيان باز ارزش داره كه ريخت جادوگر سياه و نبينم البته شوهر و پدر شوهرمم پشتمن و ميدونن حق با منه ديروز پدر شوهرم كلي خريد كرده بود برام اورده بود ديدنم كه باردارم 

چیکار کردی مثلا؟

رفتارم رو بهتر کردم ملایمت به خرج دادم لجبازی رو کنار گذاشتم از خواهرشوهرم یاد گرفتم ی عزیزم میزاشتم اخر حمله وهرچی میخواستم میگفتم

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢