2777
2789
عنوان

کسی بوده که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 88 پست
خالاصه اينو بگم من اول تغيير كردم مثلا ديگه فحش ندادم به خانوادش   و خودم اروم شدم و اونم اروم ...

پس رفت و امد کم چاره سازه؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بخاطر تفاوت فرهنگ خانواده هامون اومدم ی شهر کویری 700کیلومتر فاصله زندگی میکنم نزار خانوادش زندگی ...

چقد خوب کاش منم بتونم بگم 😢

ولی خدارو شکر پسر نشدی شماهااا😂😂😂😂😂

مامانم ميگه مطمعنم خلافكار و معتاد شده بودي ميگم خودمم ميدونم  

بابام پسر نداره من هستيم و خواهر بزرگم تو خونمون همه كاراي مردونه به من بود بابام يكم مريض بود و من همه كار ميكنم ميبرم ميارم تعمير كردن دكتر بردن اوردن بليط خريدن خريد از ١٢ سالگي من خونمون و اداره ميكنم 

استارتر شما یه چند بار از کارای خانوادش چیزی نگید از خونه اونا اومدید باهاش مهربون باش ببین دیگه دعو ...

نداریم دیگه 

میگم که بحث همش سر اوناس 

چجوری جلوی خودمو بگیرم؟

اینو یادم بده😕😔

چقدرفتارت غیرعادی و بچگانه هست 😳😲

خيلي الان خوب شدم ولي واقعا ١٠٠ در ١٠٠ مقصر بودن اونا و كاراي غير اديم بخاطر اين بود كه خيلي حرص داشتم بخدا اگه يك درصدم مقصر بودم منم كوتاه ميومدم اما واسم شده بود مبارزه 

خيييييليييي خانواده شوهر فقط رسمي 

اخه میگم اونا با من بدن گناه شوهرم چیه 

میدونی هم دلم نمیخواد برم 

هم دلم نمیاد شوهرم بخاطر من ازشون دست بکشه کاری که من هیجوقت در هیچ شرایطی در حق خانوادم نمیکنم

مامانم ميگه مطمعنم خلافكار و معتاد شده بودي ميگم خودمم ميدونم   بابام پسر نداره من هستيم و خوا ...

الهی عزیزم خدا اجرت بده.خیلی ثواب کردی.خوشا به حال شوهرت.به خاطر همچین زن مستقل و زحمت کشی

خيلي الان خوب شدم ولي واقعا ١٠٠ در ١٠٠ مقصر بودن اونا و كاراي غير اديم بخاطر اين بود كه خيلي حرص داش ...

اره میدونم عزیزم واقعا بعضی شرایط ها ایجاب میکنه ک ادما تغیر کنن و به یه فرد دیگه تبدیل بشن تا بالاخره طرف مقابلشون ادم بشه رام بشه 

3سال عادیه واسه شناخت و دعوا ؟ 😔

مامان باباي من تا الان كه سي و دو ساله با هم هستن خير سرشون فقط دعوا و جر و بحث دارن. بابام رفت و آمد با خونواده اش رو قطع كرد اما خب مامانم به چيزاي ديگه گير ميده. گذشت نباشه همينه ديگه. زندگي خيلي سخته. بعضي ها فقط سال اول اختلاف دارن بعضي ها هم سي سال اول. 

اي كاش آدمي وطنش را هم چون بنفشه ها مي شد با خود ببرد هر كجا كه خواست🌺🌺

دوست خوبم از من به تو نصیحت نزار هیچ چیزو هیچ کس رابطه زناشویی تونو خراب کنه ببین من اوایل کاری میکردم شوهرم گفت پشیمونم با تو ازدواج کردم خیلی بهم برخورد فکر کردم دیدم مشکل از خانوادشه چرا پشیمونه دیدم شوهرم منو فقط 2 سال میشناسه ولی با خانوادش یه عمر زندگی کرده پس اونارو ول نمیکنه منو بچسبه منم شدم لنگه مادرشوهرم چرب زبون خیلی تحویلش گرقتم دیدم اونم داره منو تحویل میگیره جلوی خانوادش یواشکی حرف میزدمو بلند میخندیدیم با چشم خودم میدیدم خواهرشوهر مادرشوهر میسوزن. بهم تیکه میندازن فقط میخندم به شوهرمم نمیگم چون مردا ازین خاله زنک بازیا بدشون میاد. بخدا گناه دارن این مردا از صبح تا شب بیرون از خونه زحمت میکشن برای ماها اونوقت تو خونه بیان اعصاب خوردکنی درست کنیم براشون به خاطر کی آخه.

عزیزم تو خودت یکم کوتاه بیا اصلا باهاش یک ماه به خاطر خانوادش بحث نکن اگه چیزی گفتن فقط به یه ورت حساب کن ببین رفتار شوهرت چطور میشه بخدا شوهر من اوایل بدون من راحت تو خونه میخوابید اصلا نبودم انگار راحت بود الان میگه نباشی نمیتونم بخوابم آرامش ندارم. در حالی که اوایل میدونستتو خونه جنگ و دعواست زیاد خونه نمیومد آخر شب میومد. شماهم یکم کوتاه بیا خودش میفهمه که تو فقط براش میمونی

من ٤ ماه اومدم خونه خودم قطع رابطه كردم انقد كه اعصاب منو خرد ميكرد شوهرمم به خاطر شرايطم گفت فقط فكر خودت باش ول كن مامانمو حتي با مامانشم بحث كرد كه چرا اين رفتارارو ميكنه من باردارم 

اخه میگم اونا با من بدن گناه شوهرم چیه  میدونی هم دلم نمیخواد برم  هم دلم نمیاد شوهرم بخ ...

ببين خيليا بهم ميگفتم برو الان اون تنها ميره پرش ميكنن باز ولي من نرفتم ميگفتم خب اگه بخواد پرش كنه زنگش ميزنه تلفني جايي كه من نيستم پرش ميكنه من ارتباط اونو كاري نداشتم اصلا اون باهام نميومد خونه مامان بابام منم تنها ميرفتم فقط موقتي بعدش كه عذر خواهي شد منم رفتم كم كم ولي هنوزم مثل سابق نبوده مثلا دو هفته يك شام جالبيش اينجاست كه شوهرم ميگه نميريم اگه تو دوست نداشته باشي