toshishan مدیر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 533 عنوان پانیک | مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 28 پست سلام من چند روز مونده به عقدم و این اخبار جنگ روح و روانم و بهم ریخته امروز یکدفعه ای حالم بد شد تو حموم و احساس میکنم پانیک بود داشتم میمردم کیا اینجوری میشن؟چیکار کنم که حالم خوب بشه؟ دیروز | 14:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موفقیت_تلاشهامs عضویت: 1404/09/07 تعداد پست: 116 دیروز یه مریض داشتم پنیک شده بود گردنش دیگه حرکت نمیکرد پست قبلمو بخون برای خوندن تاپیک هام گوگل سرچ کنید تجربه های من سایت مادران
toshishan مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 533 خوب ، اولا اخبار گوش نده . ثانیا جنگ نمیشه نترس ، اینها بیشتر برای قیمت نفت و .. هست .و اگه زیاد بود ... مرسی عزیزم بابت راهنمایی قشنگت 🙏❤️
موفقیت_تلاشهامs عضویت: 1404/09/07 تعداد پست: 116 منم چند روزه همینم دکتر گفت این روزا خیلیا اینجوری میشن،من بدنم یخ میکنه انگار دارم غش میکنم فشارم م ... پست قبلمو بخون برای خوندن تاپیک هام گوگل سرچ کنید تجربه های من سایت مادران
موفقیت_تلاشهامs عضویت: 1404/09/07 تعداد پست: 116 من دیشب داشتم میمردم تا صبح چند بار حالت تشنج داشتمروز حالم خوبه.افتاب حالمو خوب میکنه تا غروب میشه ... پست قبلمو بخون برای خوندن تاپیک هام گوگل سرچ کنید تجربه های من سایت مادران
seli78 عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 1188 نفسم گرفته بود ضربان قلبم رفته بود بالا سرم داغ شده بود مطمئنم فشارم هم رفته بود بالا آره پانیک ، ببین فقط روزای عادی استرستو کم کن ک موقعش رسید بتونب مدیریت بحران کنی اون وسط پانیک نشی برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
موفقیت_تلاشهامs عضویت: 1404/09/07 تعداد پست: 116 من که این اوضاع عقدم رو بهم زدپنیک شدم نمیدونم چی بود یه لحظه رفتم تمام کمربندهای مانتومو به هم گره ... پست قبلمو بخون برای خوندن تاپیک هام گوگل سرچ کنید تجربه های من سایت مادران
موفقیت_تلاشهامs عضویت: 1404/09/07 تعداد پست: 116 منم پانيك دارم فشارم ميره بالا قلبم ميگيره دكترها ميگن سالمه قلب پست قبلمو بخون برای خوندن تاپیک هام گوگل سرچ کنید تجربه های من سایت مادران
موفقیت_تلاشهامs عضویت: 1404/09/07 تعداد پست: 116 امضامو بخونید برای کنترل کردن استرس هم یه تاپیک خوب دارم برای خوندن تاپیک هام گوگل سرچ کنید تجربه های من سایت مادران
miss_medi عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 402 نفسم گرفته بود ضربان قلبم رفته بود بالا سرم داغ شده بود مطمئنم فشارم هم رفته بود بالا لرز هم داشتی؟اگه آره پانیکهآب بخور به هیچیم فکر نکن با چیز خاصی نمیشه آرومش کردمنم زیاد پانیک میکنم ی وقتایی احساس میکنم قلبم داره از قفسه سینم درمیاد
toshishan مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 533 من دیشب داشتم میمردم تا صبح چند بار حالت تشنج داشتمروز حالم خوبه.افتاب حالمو خوب میکنه تا غروب میشه ... آخ دقیقا من فکر کنم جنگم نشه با این اضطرابی که تو این مدت بهم وارد باشه باید برم روانپزشک
toshishan مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 533 لرز هم داشتی؟اگه آره پانیکهآب بخور به هیچیم فکر نکن با چیز خاصی نمیشه آرومش کردمنم زیاد پانیک میکنم ... آره میلرزیدم مغزم داغ شده بود
آیدا8947 عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 13530 آخ دقیقا من فکر کنم جنگم نشه با این اضطرابی که تو این مدت بهم وارد باشه باید برم روانپزشک کدوم شهری؟خوشبحال اونا که مناطق امنن