2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم تو عقد حامله شده

| مشاهده متن کامل بحث + 5536 بازدید | 221 پست
یک ساله نامزده،هر روز میاد خونه پدر زنش تلپ میشه،صبحانه،ناهار شام،سرکارم نمیره،به خواهرشوهرم گفته می ...

صبحانه نهار شام و چیزش هم اماده دیگه مغز خر خورده عروسی کنه

بهش بگین زن گرفتی یا شوهر کردی

با ماما حرف زدیم گفت فقط با قرص واژینال سقط میشه که برا مادر خطر جانی داره،خانواده همسرم همین یدونه ...

باید مراقبت میکرد😔

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا ببخشه...

خواهرشوهرت چند سالشه!؟

چقدر زود فهمیده بارداره🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️

۶ هفته کمم نیستا !

چرا زودتر پیگیری نکرده وقتی عقد بوده رابطه داشته باید حواس جمع میبوده

بعدم مرد خسیس بدرد لا جرز دیوار نمیخوره

بچه خودشو یارو گردن نمیگیره😐😐😐😐

اگر این داستان واقعیه

خواهرشوهر شما خیلی خوش شانسه که شما و خانواده اش دارید حمایتش میکنید😐😐

چراکه هیچکس حمایت نمیکنه

در کل

تصمیم خودشه

از اینکه شوهر در نمیاد

یا نگهش داره جدا شه

یا بندازه و جدا شه

تصمیم خودشه

خواهشا بدون فشار و حرفای تعصبی

بذارید تصمیم بگیره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بخدا از وقتی فهمیدم سردرد افتاده بجونم،این خواهرشوهرم انقدر مظلومه که حد نداره

خب نباشه مظلوم من از وقتی مادر شدم گرگ شدم

بگه زود عروسی رو ردیف کن پای کارت وایسا منو روسیاه نکن با بتشریف برو

عجب. به شما چه اخه. بزار برای زندگیش خودشو شوهرش تصمیم بگیرنچه طوری یه خودتون اجازه میدین تا این حد ...

همه دخالت ها که بد نیست. اینها الان دارند از جون یه بچه دفاع می کنند.

اصلا نمی دونید چه حرفی رو کجا باید استفاده کنید!

الهم عجل لولیک الفرج

اجازه بدین خودش تصمیم بگیره

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

شوهرش خیلی عوضیه

خداروشکر خانواده همسرت هوای دخترشونو دارن.مگه مادر میتونه صدای قلب بچشو بشنوه بتونه سقطش کنه😔

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
خواهر شوهرت وقتی میبینه یارو ۴سال میخواد نگهش داره چرا بااش س ک ...کرده اخه؟😐 چندسالشه

خب چرا عروسی بگیره وقتی بدون مسئولیت و خرجی راحت داره کارش رو میکنه عقد که مال بارداری نیست

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
نمی خواست گوه میخورد رابطه برقرار می کرد،شبی که عقد کردن نمی تونستیم پسره رو از خونه بیرون کنیم

بدنیابیاره مادردختربزرگش کنه اگه ازپسش برمیادالبته همچین مردی به دردزندگی نمیخوره

یک ساله نامزده،هر روز میاد خونه پدر زنش تلپ میشه،صبحانه،ناهار شام،سرکارم نمیره،به خواهرشوهرم گفته می ...

خواهر شوهرت وقتی برا ازدواج هیچ ملاکی نداشته و زن آدم علاف بیکار شده باید فکر اینجاش هم میکرد .

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏