2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد ی توله سگ‌بگیرم 😢

107 بازدید | 19 پست

هرچند که خودم تو خونه اضافیم یکی باید خرج خودمو بده 😂

ولی خیلی دوس دارم مخصوصا توله سگ گلدن یا پامرانین .

شما اطلاع دارین چه قیمتیه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسئولیتش رو که میدونم ولی اگه بگیرم هیچ جوره نمیفروشمش

تورو خدا نخر وابسته میشی نمیتونی دیگه جدا بشی شاید یکی تو خونه الرژی داشته باشه دوا درمونشون هم خیلی بالاست ما پرنده داریم نوک و ناخن و ویزیت معمولی ... خدای نکرده مشکلی پیش بیاد بیمه هم نیستن یکی از پرنده های ما پاش آسیب دید گرفتار شریم اتاق عمل و هرشب ویزیت و تعویض پانسمان و ...

تورو خدا نخر وابسته میشی نمیتونی دیگه جدا بشی شاید یکی تو خونه الرژی داشته باشه دوا درمونشون هم خیلی ...

وایی نگوووووو 😢😢 من خودم تجربه نگهداری از سگ رو داشتم ولی مال خودم نبود ی ذره حس میکردم بیحاله دیوونه میشدم

@hhffhi

عن تویی جدوآبادت

مشاوره پوست هستم و با پیجه _yellowra_kskincare به اسم یلورا شاپ محصولات کره ای ارجینال اصلی از کره جنوبی به ایران میارم! حسه شیشمی هم هستم چیزی بود درخواست دوستی بزن تا جوابتو بدم

سگ که بیشتر باید مراقبت کنی غذاش خیلی گرونتره درمان و چکاپ هم بدتر چند شب برو کلینیکای دامپزشکی بشی ...

وسیله و غذاش رو کاملا میتونم تهیه کنم ، از مراقبتش هم خیالم راحته فقط اکه این وسط مریض بشه دیوونه میشم یعنی کشتم خودمو در این حد