2777
2789
شرایطت انقد بد نیس که بری جدا بشی.از اول وا دادی پرو شدن.ولی خودتو آلاخون والاخون نکن بمون خونه خودت ...

الان هم بمونه هم صحبت کنه هم کارای خونه رو بکنه ؟بعد شوهرش چجوری بفهمه این اعتراض داره؟

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

بحث اینه که از بس تن لشه براش مهم نیسبخواد میتونه دو تا ماشین داریم

پس بزن سلیطگی عزیزم که بد جواب میده بچه هارو بذار و خودت برو به عکسم از سقف که چکه میکنه بگیر چیزی گفت نشون بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان هم بمونه هم صحبت کنه هم کارای خونه رو بکنه ؟بعد شوهرش چجوری بفهمه این اعتراض داره؟

چی میگی

منظورم اینه از شوهرش بخواد خونه رو درست کنه و روبه راه کنه.شما خودتو ناراحت نکن

با خودم نبرم یعنی؟

ببر

ولی به محض درخواست دادن میاد و ازت میگیره

من این راه رو رفتم.

اگه پس انداز یا ملکی داره که به نام خودشه از طریق دفتر خونه برو ببند تا به عنوان مهریه داشته باشی

اول خوب خوب فکر کن بعد اقدام کن

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
چی میگیمنظورم اینه از شوهرش بخواد خونه رو درست کنه و روبه راه کنه.شما خودتو ناراحت نکن

به ویلچر برا زبونت بخر چون خودتم نمیفهمی چی میگی

میگه هربار میگم خونه دعوا میکنه

به ویلچر برا زبونت بخر چون خودتم نمیفهمی چی میگیمیگه هربار میگم خونه دعوا میکنه

شما برو دنبال زندگی خودت.خوشت میاد همش به همه بگی برو طلاق بگیر.بعد من طرف صحبتم شما نبودی مثل قاشق نشسته پریدی وسط

شوهر توام عین شوهر من گاوه بی خاصیتهبگی هم فایده نمیکنه بری هم فایده نمیکنه تفکرات بکن ببین میتونی ج ...

رفته رفته خودشو نشون داد

نشون داد که لیاقت زندگی و داشتن خانواده رو نداره

عزیزم شما بچه های همسرتم هستن از خونه پدرت نیاوردی ک الانم ببری اونجا نکن این کارو سر موعد این خونه ...

شوهرم نه ازین خونه بلند میشه

نه کوچکترین حرکتی برای خریدن خونه میکنه

همینطور نشسته براشم مهم نیس چون خونه براش حکم خوابگاه رو داره

ببخشید اسی جان یعنی خونه خریدی و نرفتی توش ؟؟؟

خوب همسرت با خودش میگه خونه دارم و وقتی همسرم نمیره توش زندگی کنه همون بهتر تو مستاجری اذیت بشه من حس م اینه

همون خونه کناری پدر شوهرت شریکیع برای شوهر ت و خواهرشه؟؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
رو خونه پدرشوهر حساب نکن فعلا اگه زندس شما نمیشه حتی ادعایی کنیبفکر خونه مناسب باش شوهرت مجبور کن خو ...

خونه پدرشوهرم نیس که

میگم پدر شوهرم یه خونه خریده نصف نصف به نام شوهرم و خواهرشه

وا ندادم شوهرم خیلی قلدره هیچکس از پسش برنمیاد

میدونی عزیزم با دوتا بچه خونه پدرت واقعا سخت و خسته کننده هس.خسته میشی مجبور میشی برگردی.شما باید موقعی بری خونه پدرت که قصدت واقعا جدایی باشه.وگرنه فقط خودتو سبک و شوهرتو پررو تر کردی.من خودم ۱۵ ساله ازدواج کردم کلی مشکلات سخت تر داشتم ولی نرفتم خانوادم هم حمایتم میکنن ولی نرفتم.شما هم روی خونه پدرشوهرت حساب نکن تو خاستگاری یه چیز میگن بعدا یه چیز دیگه.فقط باید شوهرتون با زبون و قلق خودش خر کنی