2777
2789

ده ساله ازدواج کردم

شوهرم موقع خواستگاری گفت خونه دارم

باباش خونه بغلی خودشونو همسایه میخواسته بفروشه خریده

طبقه همکف ماله شوهرمه طبقه بالا مال خواهرش

ولی اونجا نرفتیم چون من نمیخواستم پیش مادرشوهر باشم(بشدت دخالتگر و مشکل سازهستن) و اینکه خونه خیلی قدیمی و داغون بود

داده بودن اجاره منم دلم خوش بود بلاخره میفروشن ما هم با سهم خودمون یه خونه میخریم یا یه زمین که بسازیم یا حتی میخواستم به مامانم اینا بگم نصف دیگه هم اونا بدن پولشو یه خونه نسبتا خوب بخریم

ولی ده سال گذشته من همچنان مستاجرم

شوهرمم به هیچ عنوان نمیخواد اون خونه رو بفروشه

الانم خواهرش از بس ناسازگاره به قصد طلاق اومده جهازشو طبقه همکف چیده با پسرش زندگی میکنه

بماند تو این خونه ای که هستیم اصلا راحت نیستیم ولی چند وقت بود سقف خونه نم داده بود شوهرم هیچ کاری نکرد عین بیعارا گفت الان نمیشه کاری کرد( در حالیکه میشد) الان یه نم وحشتناکی خونه رو گرفته که من آشپزخونه و هال رو ظرف گذاشتم آب چکه میکنه

من تو این زندگی همیشه کوتاه اومدم بارها از شوهرم خواهش کردم به فکر خونه باشه هربار سرم داد زده که نمیخوام دست از سرم بردار

میخوام بچه هامم بردارم برم خونه مادرم بهشم پیام میدم ازین وضعیت خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر توام عین شوهر من گاوه بی خاصیته

بگی هم فایده نمیکنه بری هم فایده نمیکنه

تفکرات بکن ببین میتونی جرا بشی یا نه

من حدود 1 ملیارد سرمایه دارم ولی نمیتونم جدا بشم بچم کوچیکه

مامانم ادم بشدت شکاک و کنترل گری هست

با این پولم نمیتونم خونه بخرم

برم سرکار هم نمیتونم هم کرایه بدم هم پول مهد بدم

درنتیجه دهنم بستم دارم زندگی.میکنم هرچند ک واقعا خودمو میخورم

حالا شاید بگن چرا بچه اوردی قبل بچه اینجوری نبود

کار خوبی میکنی

اگر پدر و مادر خوبی داری برو پیششون

به حال اگر تمایل به ادامه ی زندگی با شما باشه حتما کاری میکنه

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

عزیزم شما بچه های همسرتم هستن از خونه پدرت نیاوردی ک الانم ببری اونجا نکن این کارو

سر موعد این خونه را خالی کن و ی خونه خوب برو . اگه میتونه اجاره بده اصلا نگران نباش بهترین خونه برو

بهترین کارو میکنی هرجقد سکوت کردی بسه بگو یا خونه میخری یا طلاق میگیرم اصلا هم کوتاه نیا تو این وضعیت خدایی خونه خریدن سخته ولی باید در حد اقدام و بیرون کردن خواهرش از خونت انجام بده

البته همه ی ما دستخط های متفاوتی داریم. دقیقا مثل اثر انگشت و دی ان ای، همین بهمون یادآوری می کنه که هرکسی منحصر به فرده. فکر و احساسمون رو باید بروز بدیم، چون متعلق به خودمونه:خاص و متمایز. من در مورد دنیا با تو هم نظر نیستم و هیچ عیبی هم نداره. قرار نیست فکر و احساس ما مثل هم باشه. ما گوسفند نیستیم. موافقت کردن با کسی سر چیزی یه انتخابه. همیشه این رو یادت باشه. زندگیت رو صرف این نکن که شبیه یکی دیگه بشی.تصمیم بگیر که میخوای چه جوری باشی و به همون ادم تبدیل شو.                  دیزی دارکر