2777
2789
عنوان

شما بودین با این شرایط جدامیشدین

384 بازدید | 40 پست

هشت ساله ازدواج کردم بچم نزدیک دوسالشه

شوهرم اعتیاد داره هیچ وقت نزاشتم و خودشم نخواسته داخل خونه مصرف کنه

تمام زندگیم زهرمار گذشته سربحث ترک کردنش

اعتیادش به تریاک شیره هست هر کاری بگی کردم تا ترک کنه تو خونه تو کمپ ان ای اخیرا هم داره کنگره ۶۰میره ولی

متوجه شدم یکبار پیچونده اونجارو

ولی مثل همیشه باالتماس گریه ازم فرصت خواست که

ترک میکنه و داره کنگره رو ادامه اما حس میکنم داره دوباره میپیچونه ودروغ میگه بهم

شرایط مالیش بدنیس خوبه

آدم بی آزاریه ومهربون اما مثل رباط

چهرشم بهم ریخته

ده سال ازم بزرگتره

پشتیبانی مالی تا حدی برای جداشدن دارم

پدر مادرمم میگن میخوای جداشی پشتتیم اما خونشون نمیتونم زندگی کنم باهاشون کنار نمیام خیلی باهم دعوا میکنن هم خودم عصبی میشم هم بچم

به نظرتون چیکاکنم

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
ن

دلیلش

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط شیره هست؟بابا همه شیره ای هستن ولی اگر خیلی مقاومت کرد بترسونش برو قهر یا تهدیدش کن

آره

تموم زندگیم باقره تهدید گذشته فایده نداره

نمیدونم نمیخوام بهت جهت بدم به زندگی تون

بشین با خودت فکر کن در فرصت یکبار زندگی این آدم تکیه گاه مناسبی برای شما هست بالی هست برای پرواز. باعث آرامش روانی شما و فرزند تون میشه ؟

فقط میدونی ناراحتی من از چیه چرا بچه دار شدی تو این شرایط فکر میکنی بچه ات کوچیک متوجه نمیشه چقدر استرس تحمل کردی و منتقل اون بچه شده بشین درست فکر کن درست تصمیم بگیر اینجا جایی نیست نظر بخوایی

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

با یک مشاور صحبت کن ازش راهکار بخواه ترک کنهشوهرت هم ببر مشاوره من نظرم اینه تلاش کنی ترک کنهبه هرحا ...

رفتم پیش مشاور

فک کنم مشاوره خودش معتاد بود کلی از شوهرم

تعریف کرد بعد گفت تو نمیخوای ازین مرد جدا بشی فقط میخوای بترسونیش بعد دارو داد گفت بیست روز دیگه بیاین

که شوهرم دارو هاشونخورد نصفه ول کرد

امروز تو نبین بچه کوچیکه فردا روزی این بچه تو مدرسه تو جامعه کنار این پدر اسمش آورده میشه و خیلی براش سخت میشه

یا محکم بمون و ترکش بده

یا اگه میدونید بازم همین منوال میره جلو جدا شود نه فقط به خاطر خودت اول بخاطر فرزندت

و این تصمیم رو قبل اینکه بچه بخواد متوجه بشه تا کوچیکه باید بگیری

و نزاری بعداً هم ملاقات داشته باشه دورش کن از این پدر سمی

سعی کن ترکش بدی

بابا سعیمو کردم بیشتر ازین نمیشه