2777
2789
عنوان

شما بودین با این شرایط جدامیشدین

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط شیره هست؟بابا همه شیره ای هستن ولی اگر خیلی مقاومت کرد بترسونش برو قهر یا تهدیدش کن

کی گفته همه شیره ای هستن چرا حرف مفت می زنی؟

به فکر آینده بچه ات باش سعی تو بکن واسه ترک اگه نکرد خودتو بچه تو نجات بده

یه مجموعه هستNA

یعنی معتادان گمنام

خیلی خوبه خیلی زیاد بنظرم باهاش صحبت کن با انگیره و ارادهی خودش بفرستش اینجا چون علاوه بر ترک خیلی چیزا راجب زندگی و خدامحوری یادشون میدن

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

نمیدونم نمیخوام بهت جهت بدم به زندگی تون بشین با خودت فکر کن در فرصت یکبار زندگی این آدم تکیه گاه من ...

فک میکردم که بیان بگن چرا بچه دار شدی

اما قضاوت نکنین چون زمین بد جوری گرده

یه دوسالی ترک کرد وهمه چی گل بلبل شد منم بچه دار شدم

اما دوران بارداریم دوباره مصرف شروع کرد

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
فقط شیره هست؟بابا همه شیره ای هستن ولی اگر خیلی مقاومت کرد بترسونش برو قهر یا تهدیدش کن

همه شیرهاین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عجب

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

یه مجموعه هستNAیعنی معتادان گمنام خیلی خوبه خیلی زیاد بنظرم باهاش صحبت کن با انگیره و ارادهی خودش بف ...

رفته ان ای هم ولی ول کرده

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
٨ سال كافيه براي تلاش شمل و عدم تلاش اون طرف.خيلي پولدار بود و عشق حالت و ماشين خارجي و قصر سفرت به ...

دقیقا منم نظرم همینه من تازه بیست وپنج سالمه چجوری یه عمر زندگی کنم

اما تحمل مشکلات بعد طلاقم ندارم داغونم

وقتی اونجارو ول کرده پس ینی خدایی امیدی نیسچون انای اخرشه دیگه

عزیزم کنگره ۶۰ از ان ای هم بهتره اونجارم پیچونده

اگه بی آزاره و دست بزن نداره بمون و فعلا به جدایی فکر نکن چون بیرون الان با این تورم بخای جدا بشی خیلی سخته رهن خونه اجاره خونه و غیره اگه خونه نمیاد بکشه بهتره براتون،اگه شرایط اقتصادی خوب بود بهت میگفتم جداشو الان یه زن تنها خیلی سخته با یه بچه