2777
2789
عنوان

شما بودین با این شرایط جدامیشدین

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 40 پست
ببین اگه معتاد تا خودش نخواد هیچکس نمیتونه ترکش بده باهاش مهربون باش و از در دوستی وارد شو ،ازنگرانی ...

ببین ازین حرفا گذشته من تمام اعصابم تمام تلاشمو گذاشتم برا ترک کردنش از هر راهی بگی وارد شدم

موقع حرف زدن خوبه یه جوری حرف میزنه انگار تموم ترک میکنه

اما بعد چند وقت دوباره شروع میکنه

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین

زندگیت فقط یه مشکل داره که میتونی کمرنگش کنی

همسرت اراده کنه کامل ازبین میره

زندگیه بدون مشکل اصلا وجود نداره

طلاق پوست آدم کنده میشه الکی نیست اونم با بچه اونم الان ،

مواد صنعتی نیست که آخر خط باشه

صبر کن و بجنگ ، خونه پدری بیفایدست اختیار خودت رو نداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگیت فقط یه مشکل داره که میتونی کمرنگش کنی همسرت اراده کنه کامل ازبین میره زندگیه بدون مشکل اصلا و ...

آره ولی مشکل داریم تا مشکل

اعتیاد به نظرت مشکل کوچیکیه؟

چهرش داغون میشه اصلا حوصله صحبت وتفریح و وقت گذروندن با من بچرو نداره درکل شبانه روز دنبال یه. راهیه بپیچونه بره بکشه کم کم نیاز ج ن س ی صفر میشه

خجالت میکشم بگم شوهرمه اصلا خونه نیست

من تا کی میتونم اینجوری ادامه بدم اینا گفتنش به حرف راحته

توی زندگی قلبتو میسوزونه

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
خانوادش میدونن، از اونا کمک بگیر

خانوادش همه برادراش اعتیاد دارن

میگن از مال خودش میکشه

خواهراشم شوهرهای خودشون اعتیاد دارن

اگه بی آزاره و دست بزن نداره بمون و فعلا به جدایی فکر نکن چون بیرون الان با این تورم بخای جدا بشی خی ...

خونه دارم درآمد دارم وضعیت مالی بابامم خوبه حمایتم میکنه

فقط خیلی با مامانم دعوا میکنن نمیتونم خونشون بمونم

آره ولی مشکل داریم تا مشکلاعتیاد به نظرت مشکل کوچیکیه؟چهرش داغون میشه اصلا حوصله صحبت وتفریح و وقت گ ...

خدا نکنه، من از این مشکل بیخبر نیستم ، یکی بوده که این راهو رفته والان رسیده به تهش که نابودیه دور از جونتون

گفتی مهربونه ، آزار نمیده ،دستش به دهنش میرسه، خوب صحبت یه زندگیه شاید بتونی نجاتش بدی

وگرنه من چکاره هستم

خدا نکنه، من از این مشکل بیخبر نیستم ، یکی بوده که این راهو رفته والان رسیده به تهش که نابودیه دور ا ...

آره عزیزم شاید بشه منم هنوز امید دارم دعا. کن ترک کنه

خونه دارم درآمد دارم وضعیت مالی بابامم خوبه حمایتم میکنه فقط خیلی با مامانم دعوا میکنن نمیتونم خونش ...

خوب اگه اینجوری باشه خوبه چون وقتی طلاق بگیری کنار نمیای باز هر جور صلاح میدونی اگه فکر میکنی بچت در جنگ روان بین تو و شوهرت باید بزرگ بشه جدا شو اینجوری بهتره بعدم اعتیاد رو آدمهای خیلی با اراده میتونن ترک کنن تو ایران شاید از هر صد درصد بیست درصد بتونن ولی قبلش پیش یه مشاوره خوب برو تنهایی برو و صحبت کن بدون شوهرت