2777
2789

اشتباهه؟؟

من یبار جدا شدم یساله با ی اقام ی سری شرط براش گذاشتم ک منتظریم عملی بشن بیاد خاستگاری

اگه خدا بخاد برج سه و ۴ میاد

تا الان رابطه نداشتیم با اینکه من زن بودم

یکی دو بار پیش هم بودیم شرایطش بوده ولی نکردیم

فقط در حد ب و س و ب غ ل بوده

نظر شما چیه؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم ب هیچ وجه نکن

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

مگه چقد مونده برج سه چهار این همه خودتو نگه داشتی

الانم نگه دارین خودتونو بخدا ارزشت بیشتر میشه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

نه اصلا.. تا رابطه رسمی و قانونی نشده به هیچ عنوان... این کارو کنی راحت میزارتت کنار..زنی ارج و قرب داره که تو این مورد دست نیافتنی باشه و ارزش خودشو بدونه.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

عمراااااا

اول بیاد بگیرتم بعد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........