2777
2789
عنوان

همراهی با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مثل همسر منی😂داستان دارم باهاش

من خودم میریم مسافرت و یا خونه دوستام چیزی نمیگه ولی خودش نمیره یکی دو بار به زور فرستادمش بعد ۱ روز برمیگرده یا میره خونه دوستش به زور میگم شب بمون نصف شب میاد میگه نمیتونم بدون تو

نمیدونم والا مشاورمون که میگه چون میزاره تو بری خطرناک نیست یا نشانه وابستگی افراطی نیست صرفا دلبستگیه

در این حد خیلی بده ولش کن بزار حداقل خودت یه نفسی بکشی

سفر میبره،دو سه بار در سال شمال، سمت آذربایجان، اردبیل،می بره، سختی نمیده،کلا منظورم اینه بدون اون نه اینکه نخام نمیتونم برم، حتی میگه بلیط قطار یا اتوبوس بگیرم برو سر بزن به فامیلها هوات عوض بشه،چون مرخصی بهش نمیدن خودش نمیتونه بیاد،میگم یا با هم یا نمیرم

خیلی بده چطور شوهرت تورو میزاره سفر میره ۶ ۷ روز تو ی سر کوچه نمیری تنهاییی

سر کوچه که نه، مهمونی، 6.7روز پشت سر هم که نه، 4روز میره سفر اربعین،2،3 روز در سال هم با دوستاش میرن سفر مجردی،

یه اثری هست حالا نمیدونم اسمش چیه... icon

ولی اینجوریه که وقتی یه زن و یه مرد مدت زمان زیادی تو خونه پیش هم باشن دیگه خیلی برای همدیگه جذابیت جنسی ندارند. هر چند همدیگه را خیلی دوست داشته باشند. همون اتفاقی که بین خواهر و برادر میوفته.

این اتفاق ممکنه بین زن و شوهر هم تا حدودی پییش بیاد. برای همین زن اگه یکم از شوهرش فاصله بگیره مرد توی اون چند روز تشنه دیدن دوباره زن میشه

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر چند وقت یکبار فاصله بین زوجین نیازه .

سالی2،3سفر خودش با تنها دوستش میره من هم مانع رفتنش نمیشم،هر چند سختمه چند روز غرغر کردناشو نشنوم،خیلی عاشق غرغر کردناشم،اگه ساکت باشه دردشو نیریزه تو خودش

روم نمیشه برم خونه عمو بهم بگم شوهر تیومد چرا،داییم بگه شوهرت قابل ندونست... زن داداشم میره خونه فامیلام میگه شوهرم مونده مواظب خونه باشه،15روز میگرده،ماست و شیر، میوه جمع میکنه میزاره تو اتوبوس میاره سمنان،ما 2،3روز میریم خونه اقوام شده در حد یه چایی خوردن، برمیگردیم ،فامیلها هم شوهرمو خیلی دوست دارن، عمه جونم بهم میگه شوهر اینطور فهمیده و صبور کم گیر میاد قدرشو بدون میگم اخلاقش تنده میگه بخاطر حفظ بنیان خونواده مرد باید کمی جذبه داشته باشه

سالی2،3سفر خودش با تنها دوستش میره من هم مانع رفتنش نمیشم،هر چند سختمه چند روز غرغر کردناشو نشنوم،خی ...

خوبه که انقد دوسش داری خدا حفظش کنه ولی سعی کن کمش کنی این وابستگی رو .

(کاربر تیلوریا k ) کاربری خودمه ولی دست یه دوست بوده تاپیکا واسه من نیست .🫤