2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پربازدید معلما

852 بازدید | 117 پست

معلما واقعا خیلی بهشون ظلم شده تو این مملکت

نه حقوق درست حسابی دارن

نه میتونن تا ده سال از کشور خارج بشن تازه اگر هم بتونن یک درصد مهاجرت کنن، جایگاه ویژه ای تو اون کشور مقصد ندارن

اینجام که چپ و راست بهشون توهین میشه

بنظرم حق دارن

زبان آموز آلمانی سطح B2✌_مسلط به انگلیسی_محصل ریاضیات_ساکن شهری نزدیک پایتخت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره یک ماه سر کار 8 ماه خونه با حقوق

شما چرا میسوزی مگه دست خودشونه؟

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

واقعا تموم کنید این گارد گرفتنو نسبت ب شغلا .. هر کی ب نوبه ی خودش زحمت میکشه معلمای عزیزم نیان فخر فروشی کنن ! دو طرف ب هم احترام بزارید

کاربری الیییییی خانوم ب لطف بعضیا ک 26 ... تقدیم ب اونها باد پرید . فدای سرم

کلا بیشتر شغلای دولتی در همین حد حقوق میگیرن

پرستارا،کارمندا

شاید فقط پالایشیا و بانکی ها حقوق خوب بگیرن

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

اون استارتر حق نداشت برای تعریف رشته خودش رشته ی دیگری رو تخریب و مقایسه کنه... بله معلما زحمت کشن و کسی هم که علاقه داره به این شغل امیدوارم موفق باشن و دمشون هم گرم ولی لحن استارتر زننده بود ......

کاربر قدیمی هستم حساب اصلیم فعلا تعلیقه ....رها کن ...زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره🦋🤍

کلا بیشتر شغلای دولتی در همین حد حقوق میگیرنپرستارا،کارمنداشاید فقط پالایشیا و بانکی ها حقوق خوب بگی ...

کارمندای ابوفا که امسال ۴٠شد

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

🍼 شیر ت بخور بدو لالا نازی

چشم شما هم تا ته پماد بزن بلکه آروم شی😂😔

کلا بیشتر شغلای دولتی در همین حد حقوق میگیرنپرستارا،کارمنداشاید فقط پالایشیا و بانکی ها حقوق خوب بگی ...

نه عزیزم مهندسا خیلی حقوقشون بالاتره اقوام ما همه مهندسن خبر دارم خودمم ریاضی میخونم

زبان آموز آلمانی سطح B2✌_مسلط به انگلیسی_محصل ریاضیات_ساکن شهری نزدیک پایتخت.