2777
2789
عنوان

همراهی با شوهر

286 بازدید | 29 پست

من بدون شوهرم هیچ جا نمیرم، خونه بابام،، دهات خودمون،بازار،در عوض آبجیم از لرستان تا سمنان با بچه هاش تنها میاد، 2هفته میمونه،زن داداشم بدون داداشم شمال میره،تهران، مشهد، کربلا، یزد، کلا خوشگذرونی،اما اگه شوهرم نیاد خونه بابام نمیرم،یا اگه بخاد شب ما بمونیم بدون اون نمیمونم،نه اینکه بهش مشکوک باشم، دلبستگی بهش دارم سالی6،7روز تنها میره سفر اصلا یجوری میشم،با اینکه اخلاقشم تنده اما احساس میکنم تو زندگی بهش تکیه کردم، نمیتونم بخابم همش بوی بدنش را حس میکنم، بنظرتون این جور دلبستگی خوبه یا بد

در این حد خیلی بده ولش کن بزار حداقل خودت یه نفسی بکشی

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سفر تفریحی تنها رو زیاد نمیپسندم ولی تو دیگه بیش از حد وابسته ای

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

به نظر من که عالیه البته کار خاهرت و زن داداشت. گاهی فاصله برای ترمیم روابط عالیه

کار شما اشتباهه. وابستگی تا این حد اصلا خوب نیست.

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

برای من ب شخصه خوبه

منم همینحوریم البته دو طرفه ست همسرمم همینحوری بدون من فقط سرکارشه ک میره

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛